Plan C za Inter - Kavani!

Ako ne mogu Lukaku i Džeko. . .

Fudbal 30.07.2019 | 16:14
Plan C za Inter - Kavani!
Italijanski mediji ovog jutra pišu da je Bepe Marota frustriran problemima da dovede u Inter Romelua Lukakua i Edina Džeka, tako da se okrenuo trećoj opciji, svom planu C, a to je Edinson Kavani.

Sportitalija piše da su Neazuri shvatili koliko koštaju prvi izbori Antonija Kontea za špica. Jednostavno su van domašaja, a serija ponuda je odbijena.

Marota je pričao o pokušaju da dovede Lukakua. Bezuspešnom nažalost po Nerazure.
"Dali smo jaku ponudu, onu kojaje odgovarajuća vrednosti igrača i nismo bili u stanju da zaključimo ugovor. Nastavićemo da pratimo situaciju. Svašta može da se dogodi na transfer-tržištu", rekao je Marota.

Ovo nam daje nagoveštaj da poslednja ponuda od 13.000.000 plus 2.000.000 za Edina Džeka neće biti povećana, dok Roma neće da pusti igrača ispod 20.000.000 evra.

I tu igru upada Edinson Kavani. Italijanski novinar Alfredo Pedula ističe da će se Inter okrenuti ka fudbaleru Pari Sen Žermena. Urugvaja ima iskustvo igranja u Seriji A gde je nastupao za Palermo i Napoli. Navodno je Kavani kontaktirao zemljake Dijega Godina i Matijasa Vesina kako bi se raspitao oko Intera.

Kavani ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja ove sezone. Prošle sezone je postigao 23 gola i imao je devet asistencija na 33 meča. Ideja Nerazura je da upari Kavanija s Lautarom Martinezom i procena im je da bi to bio odličan tandem u špicu.

Bein Sports je otišao korak dalje u ovoj priči i istakao da Inter nudi Kavaniju trogodišnji ugovor vredan 27.000.000 evra kako bi se vratio u Italiju, a to je ogroman novac. Ako je to istina, šansa da se Kavani vrati u Seriju A je vrlo realna.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar