''Мело је бољи од 60-70% играча у НБА!''

''Само жели да се опрости као Вејд!'' Лични тренер Кармела Ентонија сматра да би он требало да добије нову прилику у НБА лиги.

Кошарка 30.07.2019 | 15:55
''Мело је бољи од 60-70% играча у НБА!''
Ентони је слободан играч, а последњу утакмицу одиграо је 9. новембра у дресу Хјустон Рокитса када је погодио само 1 од 11 шутева из игре.

"Он је лагано бољи од 60, 70 одсто НБА играча који се ту шетају. Мело само жели да има опроштајну сезону, да уради оно што је урадио Д-Вејд (Двејн Вејд, прим. аут). Да размењује дресове", рекао је Крис Брикли.

Ентони је био трећи пик на чувеном драфту 2003. када је други избор био Дарко Миличић, а први Леброн Џејмс.

НБА каријеру је почео у Денвер Нагетсима, после осам година је прешао у Њујорк Никсе, али током шест сезона није успео да препороди тим из родног града.

Потом је играо по једну сезону за Оклахома Сити Тандер и Хјустон Рокитсе у којима је бележио далеко слабије игре од свог реномеа.

Један од најбољих шутера са полудистанце у новијој историји НБА лиге десет пута је био Ол-стар, те најбољи стрелац лиге 2013, са 28,7 поена по утакмици.

Током каријере је остварио просек од 18,5 поена уз 7,5 скокова и 1,1 асистенција по мечу.

Универзитет Сиракјуз, који је предводио до НЦАА титуле 2003, повукао је из употребе број 15 који је носио Мело.

Брикли важи за једног од најбољих индивидуалних НБА тренера. С њим овог лета раде, између осталих, Џејмс Харден, Си Џеј Мекалум, Блејк Грифин, Тре Јанг, Донован Мичел, Денис Смит и наравно Мело.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар