Иде трампа: Дибала за Лукакуа и 15.000.000!

И нож у срце навијача Интера!

Фудбал 30.07.2019 | 15:36
Иде трампа: Дибала за Лукакуа и 15.000.000!
Потпредседник Јувентуса Павел Недвед потврдио је синоћ да постоји интересовање за Паула Дибалу, а италијански медији овог јутра пишу о потенцијалној трампи са Манчестер Јунајтедом за кеш плус Ромелуа Лукакуа.

Солскјер са "својима"

Манчестер Јунајтед вечерас игра пријатељски дуел са Кристијансундом у Ослу (19.00). Биће то окршај Црвених ђавола против екипе у којој је поникао Оле Гунар Солскјер, однсоно против градића од 25.000 људи који комплетно навија за Јунајтед. 

Скај Спорт Италиа и Спортиталиа пишу да је Стара дама спремила пословни предлог великану са Олд Трафорда. Дибала је процењен на 100.000.000 евра, док је Манчестер Јунајтед већ саопштио Интеру да тражи 85.000.000 за Лукакуа, па би Црвени ђаволи требало да доплате разлику како би откупили враголастог Аргентинца.

Поменути извор наводи и да је тренер Маурицио Сари дао зелено светло за овај трансфер, посебно јер намерава да користи Лукакуа као центарфора и врати Кристијана Роналда на лево крило, а истовремено би Стара дама довођењем Белгијанца задала озбиљан ударац Интеру, који не крије да жели нападача Јунајтеда од доласка новог тренера Антонија Контеа.

Подсетимо, Недвед је синоћ изјавио да постоје одређене понуде и интересовање за Дибалу, али да треба сачекати и на миру донети одлуку о даљим корацима. Наводно, за Аргентинца озбиљно заинтересовани и Тотенхем и Пари Сен Жермен. 

Дибала је, према неким изворима, незадовољан због идеје да напусти Јувентус овог лета па ће чак скратити и одмор после Копа Америка како би лично разговарао са Саријем и уколико му тренер буде саопштио да неће имати загарантовано место у тиму следеће сезоне озбиљно ће размотрити идеју о селидби.

Једино, што је у овом случају временски ограничен јер прелазни рок у Премијер лиги траје до 8. августа.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар