Ide trampa: Dibala za Lukakua i 15.000.000!

I nož u srce navijača Intera!

Fudbal 30.07.2019 | 15:36
Ide trampa: Dibala za Lukakua i 15.000.000!
Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved potvrdio je sinoć da postoji interesovanje za Paula Dibalu, a italijanski mediji ovog jutra pišu o potencijalnoj trampi sa Mančester Junajtedom za keš plus Romelua Lukakua.

Solskjer sa "svojima"

Mančester Junajted večeras igra prijateljski duel sa Kristijansundom u Oslu (19.00). Biće to okršaj Crvenih đavola protiv ekipe u kojoj je ponikao Ole Gunar Solskjer, odnsono protiv gradića od 25.000 ljudi koji kompletno navija za Junajted. 

Skaj Sport Italia i Sportitalia pišu da je Stara dama spremila poslovni predlog velikanu sa Old Traforda. Dibala je procenjen na 100.000.000 evra, dok je Mančester Junajted već saopštio Interu da traži 85.000.000 za Lukakua, pa bi Crveni đavoli trebalo da doplate razliku kako bi otkupili vragolastog Argentinca.

Pomenuti izvor navodi i da je trener Mauricio Sari dao zeleno svetlo za ovaj transfer, posebno jer namerava da koristi Lukakua kao centarfora i vrati Kristijana Ronalda na levo krilo, a istovremeno bi Stara dama dovođenjem Belgijanca zadala ozbiljan udarac Interu, koji ne krije da želi napadača Junajteda od dolaska novog trenera Antonija Kontea.

Podsetimo, Nedved je sinoć izjavio da postoje određene ponude i interesovanje za Dibalu, ali da treba sačekati i na miru doneti odluku o daljim koracima. Navodno, za Argentinca ozbiljno zainteresovani i Totenhem i Pari Sen Žermen. 

Dibala je, prema nekim izvorima, nezadovoljan zbog ideje da napusti Juventus ovog leta pa će čak skratiti i odmor posle Kopa Amerika kako bi lično razgovarao sa Sarijem i ukoliko mu trener bude saopštio da neće imati zagarantovano mesto u timu sledeće sezone ozbiljno će razmotriti ideju o selidbi.

Jedino, što je u ovom slučaju vremenski ograničen jer prelazni rok u Premijer ligi traje do 8. avgusta.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar