БН: Аутомобил слетио у канал

У селу Патковача код Бијељине аутомобил страних регистарских ознака слетио је у канал.

Република Српска 15.07.2019 | 14:53
БН: Аутомобил слетио у канал
Неуобичајена слика данас у каналу у бијељинском насељу Патковача. Окупљени грађани су са невјерицом и интересовањем посматрали аутомобил који се слетио са главног пута и завршио у води.

“Возио сам се према Јањи из Бијељине па сам изгубио контролу над возилом и слетио сам у канал. Повријеђен нисам, није ми ништа, ауто је разбијен и то је то”, каже возач Адо Омеровић.

Упркос идеалним временским приликама за вожњу, неискуство возача, смањена опрезност, лоша процјена или нешто друго доводе до оваквих немилих догађаја. Срећа у овој незгоди је да је причињена само материјална штета а тачни узроци који су довели до слијетања аутомобила у канал биће познати по окончању полицијског увиђаја.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

15.07.2019 13:27

Историја полагања возацког..све кроз папире..и крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

гоги

15.07.2019 15:32

Није у питању возацка него курцење са аутом са преко 300 коњских снага и возња са око 150 на сат

Name

ТО...

15.07.2019 16:31

Неодговорност и бахато понашање једног доброг дијела власника опасних паса на подручју Бијељине постаје све очигледнија. У прилог томе говори и напад опасног вучијака на Сретена Мићића, протонамјесника цркве у Патковачи. Иако је пас и раније излазио из дворишта оближњег домаћинства, причају мјештани, те нападао неке од парохијана у порти цркве у изградњи, то није била довољна опомена за власника да нешто предузме у вези с тим и осигура услове за пса којег, кажу, држи у дворишту које није довољно обезбјеђено. Том приликом, свештеник је задобио озбиљне повреде, због чега је морао потражити медицинску помоћ у бијељинском Дому здравља, односно градској болници због зашивања рана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ТО

15.07.2019 19:15

КАКВЕ ВЕЗЕ ИМАЈУ ЦУКО И ПОП СА САОБРАЦАЈКОМ..ПРОЦИТАЈ ТЕКСТ..СВАСТА..

ОДГОВОРИТЕ