Теодосић понуђен Реалу?!

Краљевски клуб није успео да потпише Нанда де Колоа, али постоји ново решење.

Кошарка 06.07.2019 | 23:20
Теодосић понуђен Реалу?!
Дуго кошаркашка пијаца није била овако узбудљива већ у раној фази. Потписи великих имена ређају се као на траци, а после доласка Нанда де Колоа у Фенербахче, те Николе Миротића у Барселону овог суботњег јутра из Шпаније је стигла нова вест: Милош Теодосић понуђен је мадридском Реалу.

Истина, потписници ове вести нису ни Марка, ни Ас, али и мање познати сајтови с Пиринејског полуострва знали су да имају ексклузиве. Наводно, после неуспелих преговора са Нандом де Колоом Краљевски клуб окренуо се довођењу српског капитена, који је без клуба још од зимус када му је истекао уговор с Лос Анђелес Клиперсима. Тада је још Теодосић одлучио да одмара до краја сезоне, како би залечио све здравствене проблеме, али и добро размислио о наредним корацима у будућности. 

У међувремену су се ређале понуде са више адреса. Виртус из Болоње му је предложио двогодишњи уговор на 2.300.000 евра, Олимпијакос на 2.500.000 евра, а Макаби на 3.000.000 евра, с тим да је друга година опциона. Последња дестинација која се помиња је Олимпија из Милана. Као могућа дестинација помињао се и Ефес, као и ЦСКА који сада мора да пронађе адекватно решење за Де Колоа, вероватно и Серхија Родригеза који је такође на тржишту, с тим што актуелни европски шампион има могућност аутоматског продужетка сарадње на још годину дана. 

Подсетимо, Теодосић ће поред финансијског аспекта уговора гледати и конекцију нове кошаркашке дестинације са Београдом, пошто је однедавно постао отац. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар