Teodosić ponuđen Realu?!

Kraljevski klub nije uspeo da potpiše Nanda de Koloa, ali postoji novo rešenje.

Košarka 06.07.2019 | 23:20
Teodosić ponuđen Realu?!
Dugo košarkaška pijaca nije bila ovako uzbudljiva već u ranoj fazi. Potpisi velikih imena ređaju se kao na traci, a posle dolaska Nanda de Koloa u Fenerbahče, te Nikole Mirotića u Barselonu ovog subotnjeg jutra iz Španije je stigla nova vest: Miloš Teodosić ponuđen je madridskom Realu.

Istina, potpisnici ove vesti nisu ni Marka, ni As, ali i manje poznati sajtovi s Pirinejskog poluostrva znali su da imaju ekskluzive. Navodno, posle neuspelih pregovora sa Nandom de Koloom Kraljevski klub okrenuo se dovođenju srpskog kapitena, koji je bez kluba još od zimus kada mu je istekao ugovor s Los Anđeles Klipersima. Tada je još Teodosić odlučio da odmara do kraja sezone, kako bi zalečio sve zdravstvene probleme, ali i dobro razmislio o narednim koracima u budućnosti. 

U međuvremenu su se ređale ponude sa više adresa. Virtus iz Bolonje mu je predložio dvogodišnji ugovor na 2.300.000 evra, Olimpijakos na 2.500.000 evra, a Makabi na 3.000.000 evra, s tim da je druga godina opciona. Poslednja destinacija koja se pominja je Olimpija iz Milana. Kao moguća destinacija pominjao se i Efes, kao i CSKA koji sada mora da pronađe adekvatno rešenje za De Koloa, verovatno i Serhija Rodrigeza koji je takođe na tržištu, s tim što aktuelni evropski šampion ima mogućnost automatskog produžetka saradnje na još godinu dana. 

Podsetimo, Teodosić će pored finansijskog aspekta ugovora gledati i konekciju nove košarkaške destinacije sa Beogradom, pošto je odnedavno postao otac. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar