Спремљена рокада!

Најнголан отвара врата за Видала у Интеру! Чилеанац би Неразуре требало да кошта око 20. 000. 000 евра.

Фудбал 05.07.2019 | 14:24
Спремљена рокада!
Интер је концентрисан на стварање средине терена, које Антонио Конте сматра кључним за стварање моћног тима који ће моћи да се супротстави Јувентусу у наредном периоду, можда већ и у наредној сезони. Какпо пише Газета дело Спорт, Конте би поново у својим редовима могао да добије миљеника Артура Видала, који би стигао након практично већ капарисаног Никола Бареле.

Процењено је да би ангажовање Видала могло да кошта Неразуре око 20.000.000 евра, али би пре тога на Ђузепе Меаци требало да се опросте са неким играчима. Раџа Најнголан би отворио директно место за Видала, а "спаковани" су већ и Жоао Марио и Борха Валеро. Дакле Конте жели потпуно нови "крвоток" у срцу екипе.

После пропале могућности да се врати у Рим, отворена је могућност одласка у Ђијангсу. Белгијанац је раније одбијао могућност за одлазак у Кину, али то сада више не делује као опција коју би требало у потпуности одбацити. Најнголан је у Интер стигао на лето 2018. године за обештећење од 38.000.000 евра, а у трансфер је био укључен и супертентовани Николо Заниоло, као и Давиде Сантон. Јасно је да је Рома тада вишеструко профитирала на играчу којем је додатно пала цена након свега годину дана проведених у Интеру.

Артуро Видал је од прошлог лета под уговором са Барселоном, која га је довела за 18.000.000 евра. Прошле сезоне је забележио 53 наступа за Каталонце у свим такмичењима, али на Ноу Кампу је званично почела смена генерација.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар