Spremljena rokada!

Najngolan otvara vrata za Vidala u Interu! Čileanac bi Nerazure trebalo da košta oko 20. 000. 000 evra.

Fudbal 05.07.2019 | 14:24
Spremljena rokada!
Inter je koncentrisan na stvaranje sredine terena, koje Antonio Konte smatra ključnim za stvaranje moćnog tima koji će moći da se suprotstavi Juventusu u narednom periodu, možda već i u narednoj sezoni. Kakpo piše Gazeta delo Sport, Konte bi ponovo u svojim redovima mogao da dobije miljenika Artura Vidala, koji bi stigao nakon praktično već kaparisanog Nikola Barele.

Procenjeno je da bi angažovanje Vidala moglo da košta Nerazure oko 20.000.000 evra, ali bi pre toga na Đuzepe Meaci trebalo da se oproste sa nekim igračima. Radža Najngolan bi otvorio direktno mesto za Vidala, a "spakovani" su već i Žoao Mario i Borha Valero. Dakle Konte želi potpuno novi "krvotok" u srcu ekipe.

Posle propale mogućnosti da se vrati u Rim, otvorena je mogućnost odlaska u Đijangsu. Belgijanac je ranije odbijao mogućnost za odlazak u Kinu, ali to sada više ne deluje kao opcija koju bi trebalo u potpunosti odbaciti. Najngolan je u Inter stigao na leto 2018. godine za obeštećenje od 38.000.000 evra, a u transfer je bio uključen i supertentovani Nikolo Zaniolo, kao i Davide Santon. Jasno je da je Roma tada višestruko profitirala na igraču kojem je dodatno pala cena nakon svega godinu dana provedenih u Interu.

Arturo Vidal je od prošlog leta pod ugovorom sa Barselonom, koja ga je dovela za 18.000.000 evra. Prošle sezone je zabeležio 53 nastupa za Katalonce u svim takmičenjima, ali na Nou Kampu je zvanično počela smena generacija.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar