Милојевић: Имамо проблем!

Морамо да исправљамо. . .  Звездин тренер после ремија против Аполона изнео позитивне и негативне закључке. Против Зенита и Блау Вајса даће шансу свима.

Фудбал 26.06.2019 | 08:42
Милојевић: Имамо проблем!
Црвена звезда - Виндишгарстен 7:0

Црвена звезда - Клуж 1:1

Црвена звезда - Аполон 1:1

То су резултати које је екипа Владана Милојевића остварила у прве три припремне утакмице у Аустрији, где шеф струке црвено-белих уиграва екипу за старт сезоне и почетак квалификација за Лигу шампиона против Судуве (9. и 16. јул).

У данашњем тест мечу против Кипрана, шампион Србије дао је изједначујући гол у 90. минуту на сличан начин на који је ривал повео - поготком после прекида, из гужве.

На почетку осврта на меч, Владан Милојевић говорио је о временским условима, позитивно нагласивши "тркачки" сегмент свог тима.

"Била ја ово добра утакмица. Мало су временски услови у овом периоду године у Аустрији тешки, сметали су и нема и Аполону. Ово је још једна провера са одличним противником. Генерално сам задовољан стварима које смо радили и које ћемо имплементирати у игру. Било је и доста ствари које треба исправити. Могу да будем задовољан како су моји играчи истрчали".

У проверама против Клужа и Аполона, Милојевић је извео исти тим од првог минута (Поповић - Гобељић, Стојковић, Милуновић, Родић - Чаушић, Јованчић - Јевтовић, Иванић, Марин - Боаћи). У преостале две контролне утакмице (Зенит у суботу, Блау Вајс у понедељак), минутажу ће добити сви играчи.

"Предстоје нам још две провере до краја припрема, поделићемо их тако да сви играчи играју по 90 минута", додао је Милојевић.

У дуелу против Аполона, на моменте су виђене и грубости, оштри стартови, али је најважније да нико није завршио повређен.

"Аполона је јако добра екипа, могли сте то да видите и данас. Имају доста странаца. У жару борбе се десе и грубљи стартови, али све је у реду са мојим играчима. Видели сте неке ситуације које би код нас у првенству биле окарактерисане као фајлови, овде нису, али то сада није ни битно".

Такође, Милојевић је коментарисао и голове и ту лоцирао мане свог тима.

"Имамо проблем са офанзивним прекидима. Данас је конкретно био случај тај да смо на полувремену променили лопте и да су оне у наставку игре биле много лакше".

"Још увек су тешке ноге и можда није концентрација у сваком моменту на врхунском нивоу, али то је сегмент игре на којем доста радимо. Имали смо доста прилика да угрозимо противнички гол. Исти је случај и са дефанзивним прекидима, много лако правимо фаулове, посебно не у одређеним зонама, али опет бих то приписао недостатку концентрације" поручио је Милојевић.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар