Milojević: Imamo problem!

Moramo da ispravljamo. . .  Zvezdin trener posle remija protiv Apolona izneo pozitivne i negativne zaključke. Protiv Zenita i Blau Vajsa daće šansu svima.

Fudbal 26.06.2019 | 08:42
Milojević: Imamo problem!
Crvena zvezda - Vindišgarsten 7:0

Crvena zvezda - Kluž 1:1

Crvena zvezda - Apolon 1:1

To su rezultati koje je ekipa Vladana Milojevića ostvarila u prve tri pripremne utakmice u Austriji, gde šef struke crveno-belih uigrava ekipu za start sezone i početak kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve (9. i 16. jul).

U današnjem test meču protiv Kiprana, šampion Srbije dao je izjednačujući gol u 90. minutu na sličan način na koji je rival poveo - pogotkom posle prekida, iz gužve.

Na početku osvrta na meč, Vladan Milojević govorio je o vremenskim uslovima, pozitivno naglasivši "trkački" segment svog tima.

"Bila ja ovo dobra utakmica. Malo su vremenski uslovi u ovom periodu godine u Austriji teški, smetali su i nema i Apolonu. Ovo je još jedna provera sa odličnim protivnikom. Generalno sam zadovoljan stvarima koje smo radili i koje ćemo implementirati u igru. Bilo je i dosta stvari koje treba ispraviti. Mogu da budem zadovoljan kako su moji igrači istrčali".

U proverama protiv Kluža i Apolona, Milojević je izveo isti tim od prvog minuta (Popović - Gobeljić, Stojković, Milunović, Rodić - Čaušić, Jovančić - Jevtović, Ivanić, Marin - Boaći). U preostale dve kontrolne utakmice (Zenit u subotu, Blau Vajs u ponedeljak), minutažu će dobiti svi igrači.

"Predstoje nam još dve provere do kraja priprema, podelićemo ih tako da svi igrači igraju po 90 minuta", dodao je Milojević.

U duelu protiv Apolona, na momente su viđene i grubosti, oštri startovi, ali je najvažnije da niko nije završio povređen.

"Apolona je jako dobra ekipa, mogli ste to da vidite i danas. Imaju dosta stranaca. U žaru borbe se dese i grublji startovi, ali sve je u redu sa mojim igračima. Videli ste neke situacije koje bi kod nas u prvenstvu bile okarakterisane kao fajlovi, ovde nisu, ali to sada nije ni bitno".

Takođe, Milojević je komentarisao i golove i tu locirao mane svog tima.

"Imamo problem sa ofanzivnim prekidima. Danas je konkretno bio slučaj taj da smo na poluvremenu promenili lopte i da su one u nastavku igre bile mnogo lakše".

"Još uvek su teške noge i možda nije koncentracija u svakom momentu na vrhunskom nivou, ali to je segment igre na kojem dosta radimo. Imali smo dosta prilika da ugrozimo protivnički gol. Isti je slučaj i sa defanzivnim prekidima, mnogo lako pravimo faulove, posebno ne u određenim zonama, ali opet bih to pripisao nedostatku koncentracije" poručio je Milojević.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar