Бранко Лазић: Паyбацк! Дочекасмо крај...

Капитен Црвене звезде пресрећан након освајања нове титуле.

Кошарка 18.06.2019 | 09:01
Бранко Лазић: Паyбацк! Дочекасмо крај...
Кошаркаш црвено-белих Бранко Лазић играо је важну улогу на четвртом сусрету. Иако се повредио у последњој деоници меча, допринео је победи његовог тима на прави начин. Меч је завршио са седам поена на свом конту, а на то је додао две асистенције.

Говорећи за новинаре одмах након меча, Лазић је истакао да је најважније то што је серија коначно приведена крају и да су сви „преживели“.

„Хвала Богу дочекасмо крај, живи и здрави сви. То је најважније. Коначно смо привели ову сезону крају, на најбољи могући начин, титулом, петом узастопном у домаћој лиги. Као што сте били сведоци свега, играње је заиста било немогуће, али успели смо све да издржимо и не само то... Онако како се од нас очекивало, успели и да забележимо још један трофеј у нашим каријерама. Честитке пре свега саиграчима и целом стручном штабу на свему ове сезоне и наравно свим људима у клубу, навијачима и коначно можемо и ви и ми на заслужен одмор“, рекао је капитен Звезде.

Кратко је прокоментарисао кош Берона у последњем нападу. Вратили су Партизану „мило за драго“.

„Паyбацк!“

На крају се осврнуо и на повреду коју је доживео, каже да ће све видети у току сутрашњег дана.

„Не знам шта је са ногом, видећемо сутра“, закључио је Лазић.

Након меча је говорио и Дејан Давидовац.

"Испунила нам се жеља да ово завршимо што пре, срећом нашом победом. Честитам екипи на још једном трофеју и честитам Партизану на сјајној серији. Свака утакмица је била густа као што смо очекивали. Не бих сад истицао никог, нема потребе за то, радили смо као екипа. Нико не може утакмицу да добије сам. Мислим да су сви одрадили сјајан посао уз стручни штаб".

Прокоментарисао је и на кратко кош Билија Берона у последњим моментима. 

"Они су дали кош у задњој секунди у тој другој утакмици, тако да ето. То смо ми урадили сад. Драго ми је што смо додали другу звездицу на грб и што смо исписали део историје", закључио је Давидовац.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар