Знамо да не би требало, али...

Како одолети чарима ове госпођице?!

Фудбал 01.06.2019 | 23:10
Знамо да не би требало, али...
Више него занимљив детаљ догодио се средином првог полувремена финала Лиге шампиона. Као што је постао обичај на великим утакмицама, увек се појави понеки егзибициониста који утрчи у терен и прекине утакмицу на неколико минута.

Својих два минута славе вечерас је дочекала и једна дама. Атрактивна госпођица са фотографија одлучила је да изненади организаторе и фудбалере Ливерпула и Тотенхема па је извела свој мали перформанс.

Наравно, протиов смо улетања на терен и ремећења ритма утакмице, али вечерас морамо да направимо изузетак и захвалимо атрактивној госпођици што нам је улепшала ионако врло занимљиву утакмицу.



Финале је прекинула девојка руске YоуТубе звезде... Виталиј је снимио сцену са порно дивом Дајмонд Кити пре осам година и од тада његов живот се нагло променио. Данас је YоуТубе "влогер", који се рекламира прекидањем најважнијих спортских догађаја у свету.



Виталиј Здоровјетскиј утрчао је на терен и прекинуо финале ФИФА светског првенства 2014. и четврту утакмицу МЛБ светске серије 2017, полиција га је препознала и ухапсила у припреми прекида финала НБА плеј-офа 2016. године…

...али је "прљав" маркетиншки посао за овог 27-годишњег Руса са 1,65 милијарди прегледа на YоуТубе каналу ове суботе увече и финалу УЕФА лиге шампиона одрадила његова девојка, атрактивна Кисни Сју.



Згодна плавуша утрчала је на терен "Метрополитана" током првог полувремена утакмице Тотенхем - Ливерпул и, наравно, привкла пажњу светске јавности - не само због рекламе коју је носила на грудима, а која је требало да промовише Виталијев YоуТубе канал (који увелико има 9,9 милиона "пратилаца").

Виталиј је рођен у Мурманску у Руској Федерацији, рано се преселио у Сједињене Државе и покушавао да изгради каријери скејтбордера, али је морао да одустане због озбиљних повреда, после чега се посветио лоше плаћеним пословима у угоститељству.



Живот му се променио од када је дебитовао на филму, односно од када је 2011. за продукцију "Банг Бротхерс" снимио сцену са познатом порно дивом Дајмонд Кити.

У то време увелико је био заинтересован за скривене камере, а пројекат "Напад зомбија у Мајамију" донео му је инстант популарност и утицај на YоуТубе мрежи и промовисао га у једног од три водећа "пранкера" у Америци.



Он је данас увелико милионер, али не пропушта прилику да прекидањем најважнијих спортских догађаја на свету додатно привуче пажњу публике.

Рођен је 3. марта 1992. године.



Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПОНОС

02.06.2019 04:34

Кцери, тата и мама су поносни на тебе.

ОДГОВОРИТЕ