Џајић: Све је спремно за свадбу

Драгана Џајић, ћерка прослављене фудбалске легенде Драгана Џајића, изговориће судбонсоно „да“ Милошу Ивановићу на грађанском венчању, а поносни младин тата не крију радост што ће удати млађу ћерку.

 

Забава 25.05.2019 | 12:28
Џајић: Све је спремно за свадбу
"Све је спремно за весеље, а не могу да се похвалим да сам учествовао у припремама за свадбу.

Највећу улогу су имале жене из наше породице јер оне ипак боље знају и њима треба све препустити", нашалио се поносни младин тата.

Како каже, није му јасна помпа која се подигла због венчања његове ћерке.

"За нашу породицу Драганино и Милошеву венчање је најнормалнија ствар на свету и од тога не желимо да правимо ништа специјално. Бранка и ја смо пресрећни јер који родитељ не жели да доживи овако нешто? Једино што могу да вам кажем је да ћу се потрудити да уживам у слављу, али сигурно нећу запевати на свадби. Још не знам коју ћу песму да наручим за младенце и госте, то зависи од тога како ће ме понети атмосфера", рекао је легендарни фудбалер и открива да ли је припремио специјални дочек за зетову сестру Ану Ивановић и њеног супруга Бастијана Швајнштајгера који на свадбу стижу из Америке.

"Све ће бити онако како треба и како ред налаже", каже Џајић, који није хтео ни много да прича о ћеркиној трудноћи и додао да је пресрећан што ће ускоро постати деда.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар