Džajić: Sve je spremno za svadbu

Dragana Džajić, ćerka proslavljene fudbalske legende Dragana Džajića, izgovoriće sudbonsono „da“ Milošu Ivanoviću na građanskom venčanju, a ponosni mladin tata ne kriju radost što će udati mlađu ćerku.

 

Zabava 25.05.2019 | 12:28
Džajić: Sve je spremno za svadbu
"Sve je spremno za veselje, a ne mogu da se pohvalim da sam učestvovao u pripremama za svadbu.

Najveću ulogu su imale žene iz naše porodice jer one ipak bolje znaju i njima treba sve prepustiti", našalio se ponosni mladin tata.

Kako kaže, nije mu jasna pompa koja se podigla zbog venčanja njegove ćerke.

"Za našu porodicu Draganino i Miloševu venčanje je najnormalnija stvar na svetu i od toga ne želimo da pravimo ništa specijalno. Branka i ja smo presrećni jer koji roditelj ne želi da doživi ovako nešto? Jedino što mogu da vam kažem je da ću se potruditi da uživam u slavlju, ali sigurno neću zapevati na svadbi. Još ne znam koju ću pesmu da naručim za mladence i goste, to zavisi od toga kako će me poneti atmosfera", rekao je legendarni fudbaler i otkriva da li je pripremio specijalni doček za zetovu sestru Anu Ivanović i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera koji na svadbu stižu iz Amerike.

"Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže", kaže Džajić, koji nije hteo ni mnogo da priča o ćerkinoj trudnoći i dodao da je presrećan što će uskoro postati deda.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar