Грци демантују Додика: Звезда није против Олија!

Према информацијама из Грчке, црвено-бели нису против црвено-белих. . . .  Позивају се на изворе из Београда.

Кошарка 07.05.2019 | 21:00
Грци демантују Додика: Звезда није против Олија!
Први човек АБА лиге Игор Додик казао је у јучерашњем интервјуу за "Алтернативну телевизију"да има сазнања да је, између осталог, Црвена звезда мтс против уласка Олимпијакоса у регионално такмичење, док данас стиже деманти из Грчке.

Како преноси тамошња "Газета", на основу информација добијених из руководства шампиона АБА иге, Црвена звезда мтс НИЈЕ против таквог сценарија.

Њихов извор им је открио да су две стране разговарале готово три сата током боравка челних људи Олимпијакоса у Београду, а да "ниједног тренутка нису заговарале опцију да се Олимпијакосу онемогући учешће у АБА лиги".

Предлог да тим из Пиреја заигра у "јадранској лиги" још није званично разматран, а то би требало да се деси 24. маја у Бањалуци на наредној седници Скупштине АБА.

Пре тога би требало да буде одржан "неформални састанак у Загребу", на који нису позвани Црвена звезда мтс и ФМП, а који су иницирали из Будућности незадовољни због дешавања у финалној серији овог такмичења у ком су поражени после "мајсторице" у Београду.

Талас неизвесности и спекулација у Јадранској лиги се наставља са занимљивим вестима које стижу из Грчке.  

Тамошња Газета данас демантује председника АБА лиге Игора Додика који је у јучерашњем интервјуу за локалну АТВ рекао да се Црвена звезда и још неки клубови против уласку Олимпијакоса у Јадранску лигу. Додик је том приликом открио да четири клуба Јадранске лиге међу којима је и Звезда не желе Олимпијакос у регионалном ткамичењу.

Газета данас пише да је из Црвене звезде добила другачије информације и да се шампиона АБА лиге не противи уласку грчког великана у регионално такмичење од наредне сезоне. Газета октрива да су Олимпијакосови директори Ставропулос и Бафе приликом боравка у Београду имали трочасовни састанак са челницима Звезде и да су нису добили негативан одговор са Малог Калемегдана.

Дакле, или Додик не говори истину, или су у Црвеној звезди били неискрени према Олимпијакосу или су на Малом Калемегдану касније променили мишљење са састанка.

Све би требало да буде познато 24. маја када је у Бања Луци заказана годишња скупштина АБА лиге.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кум

07.05.2019 21:14

БЛА БЛА ал им је досадно па татрљају сваста несто као и у влади БиХ, нек да мало напунимо народ са будалестима.

ОДГОВОРИТЕ