''Хеј, Леброне, пољуби ме у ду*е!''

"Меџик је бар могао да ми каже то. . . !'' Леброн Џејмс, кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса, открио је како је реаговао на оставку Меџика Џонсона, који се повукао са позиције председника славне франшизе.

Кошарка 05.05.2019 | 16:45
''Хеј, Леброне, пољуби ме у ду*е!''
Џонсон је пре неколико недеља донео изненађујућу одлуку, пошто су Лејкерси кренули да граде шампионски тим око Леброна.

Ипак, Меџик није могао да буде Меџик када је обављао функцију председника, а то значи да није могао да хвали друге играче, да прича о њиховим квалитетима, јер би то било протумачено на други начин.

Џонсон је тако једном "дебело" кажње од НБА, пошто је рекао све најбоље о Јанису Адетокумбу и из лиге су то протумачили као покушај врбовања Грка у Лос Анђелес.

Елем, Меџик није могао да буде оно што јесте и повукао се са позиције. То је шокирало све, као и Леброна Џејмс, који је у емисији "Тхе Схоп" од ХБО открио реакцију.

"Човече, склони ми се с лица. Се**ш да се то десило", рекао је Леброн особи која му је то саопштила.

Када је причао о доласку у Лос Анђелес, Леброн је разговарао само са Меџиком и зато му је било чудно што му се легендарни кошаркаш није обратио пре него што је поднео оставку.

"Дошао сам овде како бих био део ове организације и о томе сам директно причао с Меџиком. Зато ми је било чудно што је отишао. Није ме звао и макар рекао – 'Хеј Леброне, пољуби ми ду*е, идем одавде'. Чак се ни то није десило", закључио је Џејмс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар