''Hej, Lebrone, poljubi me u du*e!''

"Medžik je bar mogao da mi kaže to. . . !'' Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, otkrio je kako je reagovao na ostavku Medžika Džonsona, koji se povukao sa pozicije predsednika slavne franšize.

Košarka 05.05.2019 | 16:45
''Hej, Lebrone, poljubi me u du*e!''
Džonson je pre nekoliko nedelja doneo iznenađujuću odluku, pošto su Lejkersi krenuli da grade šampionski tim oko Lebrona.

Ipak, Medžik nije mogao da bude Medžik kada je obavljao funkciju predsednika, a to znači da nije mogao da hvali druge igrače, da priča o njihovim kvalitetima, jer bi to bilo protumačeno na drugi način.

Džonson je tako jednom "debelo" kažnje od NBA, pošto je rekao sve najbolje o Janisu Adetokumbu i iz lige su to protumačili kao pokušaj vrbovanja Grka u Los Anđeles.

Elem, Medžik nije mogao da bude ono što jeste i povukao se sa pozicije. To je šokiralo sve, kao i Lebrona Džejms, koji je u emisiji "The Shop" od HBO otkrio reakciju.

"Čoveče, skloni mi se s lica. Se**š da se to desilo", rekao je Lebron osobi koja mu je to saopštila.

Kada je pričao o dolasku u Los Anđeles, Lebron je razgovarao samo sa Medžikom i zato mu je bilo čudno što mu se legendarni košarkaš nije obratio pre nego što je podneo ostavku.

"Došao sam ovde kako bih bio deo ove organizacije i o tome sam direktno pričao s Medžikom. Zato mi je bilo čudno što je otišao. Nije me zvao i makar rekao – 'Hej Lebrone, poljubi mi du*e, idem odavde'. Čak se ni to nije desilo", zaključio je Džejms.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar