Узми или остави!

Де Хеа добио седам дана за одлуку. . .  Шпанцу уговор истиче на лето 2020. године и сада се налази у преломном тренутку своје каријере.

Фудбал 05.05.2019 | 17:00
Узми или остави!
Манчестер јунајтед је дао рок од тачно седам дана Давиду де Хеи да донесе коначну одлуку о томе да ли жели да остане на Олд Трафорду и буде на голу Црвених ђавола у годинама које следе или да крену у хитну потрагу за новом стартном јединицом.

На Театру снова не крију да очајнички желе да постигну договор са шпанским чуваром мреже и његовим заступницима на преговорима око потписивања новог уговора, пошто актуелни истиче на крају следеће сезоне.

Де Хеа је био најважнији играч Јунајтеда у протеклих пет година, када је најтрофејнији енглески клуб пролазио кроз најтурбулентнији период у својој новијој историји, а не замера му се ни пад форме који је уследио у протеклих шест недеља.

Шпанац је такође врло свестан своје вредности, али и позиције у преговорима која је идеална у овом тренутку. Како пишу остврски медији он жели своја примањима да изједначи са најплаћенијим играчем у клубу Алексисом Санчезом, који зарађује невроватних 500.000 фунти (око 590.000 евра) недељно.

Де Хеа је на Театар снова дошао сада већ давне 2011. године из Атлетико Мадрида за обештећење од 25.000.000 евра, а последњи уговор продужио је у септембру 2015. године, када је ставио параф на петогодишњу сарадњу. Протеклих година се у потпуности адаптирао и навикао на живот у Енглеској, па вероватно не би имао ништа против да ту и остане. Ипак, има 28 година и ово му је дефинитивно преломни тренутак у каријери, односно можда и последња прилика да донесе коначну одлуку и промени средину.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар