Тен Хаг: Остао бих, али...

. . . ако Ајакс каже не мојим жељама. . .  Тренер Копљаника није још одбио Бајерн.

Фудбал 05.05.2019 | 16:30
Тен Хаг: Остао бих, али...
Баца повремено поглед и Ерик тен Хаг ка излазним вратима из Ајакса! Челници Бајерна бацили су удицу холандском тренеру, којем је тај позив врло примамљив, али поручује да и даље код њега предност имају Копљаници из Амстердама. Мада, не по сваку цену.

Највећа главобоља за Тен Хага, коју је признао за дневни лист Хет Парол, је какав ће тим имати на окупу у Ајаксу наредне сезоне, ако реши да остане. Од тога ће, изгледа, зависити и његова одлука да ли ће остати у Амстердаму или ће се вратити у Минхен, овог пута као тренер првог тима, а не резервиста Бајерна.

„Такве ствари се не решавају магичним штапићем. Ако и даље важе договори које сам са челницима клуба раније постигао и ако су очекивања у зони реалних, онда постоји разлог да наставимо заједно. Али, имам и ја очекивања или да их назовемо – жеље. Ако ми клуб каже „не“, онда бих могао да одлучим другачије, да изаберем нешто друго. То ми, ипак, није главна намера“, рекао је Тен Хаг.

Свестан је тренер Ајакса да ће резултате са тим које је остварио ове сезоне, јако тешко поновити.

„Ако постоји поверење између челника клуба и људи око тима, онда нема проблема. Могу да издржим сав притисак тада, то сам већ показао“, истакао је Ерик тен Хаг.

Холанђанин је раније две сезоне био тренер другог тима Бајерна, а сада је први пик Бавараца, ако буду решили да смене Ника Ковача.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар