Ten Hag: Ostao bih, ali...

. . . ako Ajaks kaže ne mojim željama. . .  Trener Kopljanika nije još odbio Bajern.

Fudbal 05.05.2019 | 16:30
Ten Hag: Ostao bih, ali...
Baca povremeno pogled i Erik ten Hag ka izlaznim vratima iz Ajaksa! Čelnici Bajerna bacili su udicu holandskom treneru, kojem je taj poziv vrlo primamljiv, ali poručuje da i dalje kod njega prednost imaju Kopljanici iz Amsterdama. Mada, ne po svaku cenu.

Najveća glavobolja za Ten Haga, koju je priznao za dnevni list Het Parol, je kakav će tim imati na okupu u Ajaksu naredne sezone, ako reši da ostane. Od toga će, izgleda, zavisiti i njegova odluka da li će ostati u Amsterdamu ili će se vratiti u Minhen, ovog puta kao trener prvog tima, a ne rezervista Bajerna.

„Takve stvari se ne rešavaju magičnim štapićem. Ako i dalje važe dogovori koje sam sa čelnicima kluba ranije postigao i ako su očekivanja u zoni realnih, onda postoji razlog da nastavimo zajedno. Ali, imam i ja očekivanja ili da ih nazovemo – želje. Ako mi klub kaže „ne“, onda bih mogao da odlučim drugačije, da izaberem nešto drugo. To mi, ipak, nije glavna namera“, rekao je Ten Hag.

Svestan je trener Ajaksa da će rezultate sa tim koje je ostvario ove sezone, jako teško ponoviti.

„Ako postoji poverenje između čelnika kluba i ljudi oko tima, onda nema problema. Mogu da izdržim sav pritisak tada, to sam već pokazao“, istakao je Erik ten Hag.

Holanđanin je ranije dve sezone bio trener drugog tima Bajerna, a sada je prvi pik Bavaraca, ako budu rešili da smene Nika Kovača.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar