Страхиња Павловић: Можда су неке одлуке утицале...

Млади штопер Партизана не слаже се са искључујућим картоном на 160. "вечитом" дербију.

Фудбал 26.04.2019 | 10:45
Страхиња Павловић: Можда су неке одлуке утицале...
Талентовани штопер Страхиња Павловић је овог пролећа већ одиграо два "вечита" дербија, у првом је у потпуности успео да заустави Ричмонда Боаћија, док је у другом имао много више битака са Миланом Павковим и неће га се сећати по много тога доброг.

Партизан је изгубио, примио је два гола, а Страхиња Павловић је меч завршио пред надокнаду времена, када му је Новак Симовић показао други жути картон.

"Можда су неке судијске одлуке утицале на утакмицу, нисам видео код пенала шта се десило. Што се тиче другог жутог, мислим да није требало да га судија покаже, мислим да га нисам заслужио", рекао је Павловић новинарима после меча.

"Окрећемо се новим утакмицама, морамо да се вратимо".

Партизан је тек на петом месту пред четири финалне утакмице

"Поглед на табелу није пријатан, али даћемо све од себе у завршници првенства", казао је Павловић, док је после њега пред медије изашао његов колега из одбране Бојан Остојић.

"Честитам Звезди на победи, дали су два гола, први из пенала, други из контре, ухватили су нас на спавању, у ситуацијама из којих нисмо смели да примимо голове, али ето и тако су добили утакмицу. Доста добро смо ушли у друго полувррме, али издешавале су се те ситуације. Морамо да се дижемо, у врло тешкој ситуацији смо и морамо да се окренемо Купу и борби за Европу до краја".

После дужег времена је Бојан Остојић играо дерби...

"Сада ми није никакав осећај на дербију, јер нисам изгубио до сада дерби у пет утакмица. Сада је још теже када погледамо на табелу. Морамо да се окренемо ономе што нас очекује до краја", закључио је искусни штопер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар