Strahinja Pavlović: Možda su neke odluke uticale...

Mladi štoper Partizana ne slaže se sa isključujućim kartonom na 160. "večitom" derbiju.

Fudbal 26.04.2019 | 10:45
Strahinja Pavlović: Možda su neke odluke uticale...
Talentovani štoper Strahinja Pavlović je ovog proleća već odigrao dva "večita" derbija, u prvom je u potpunosti uspeo da zaustavi Ričmonda Boaćija, dok je u drugom imao mnogo više bitaka sa Milanom Pavkovim i neće ga se sećati po mnogo toga dobrog.

Partizan je izgubio, primio je dva gola, a Strahinja Pavlović je meč završio pred nadoknadu vremena, kada mu je Novak Simović pokazao drugi žuti karton.

"Možda su neke sudijske odluke uticale na utakmicu, nisam video kod penala šta se desilo. Što se tiče drugog žutog, mislim da nije trebalo da ga sudija pokaže, mislim da ga nisam zaslužio", rekao je Pavlović novinarima posle meča.

"Okrećemo se novim utakmicama, moramo da se vratimo".

Partizan je tek na petom mestu pred četiri finalne utakmice

"Pogled na tabelu nije prijatan, ali daćemo sve od sebe u završnici prvenstva", kazao je Pavlović, dok je posle njega pred medije izašao njegov kolega iz odbrane Bojan Ostojić.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, dali su dva gola, prvi iz penala, drugi iz kontre, uhvatili su nas na spavanju, u situacijama iz kojih nismo smeli da primimo golove, ali eto i tako su dobili utakmicu. Dosta dobro smo ušli u drugo poluvrrme, ali izdešavale su se te situacije. Moramo da se dižemo, u vrlo teškoj situaciji smo i moramo da se okrenemo Kupu i borbi za Evropu do kraja".

Posle dužeg vremena je Bojan Ostojić igrao derbi...

"Sada mi nije nikakav osećaj na derbiju, jer nisam izgubio do sada derbi u pet utakmica. Sada je još teže kada pogledamo na tabelu. Moramo da se okrenemo onome što nas očekuje do kraja", zaključio je iskusni štoper.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar