Сергеј о друштву у којем живимо

"Вријеме у којем живимо је такво, само ја па ја, само интерес, материјално и купи. Сви смо постали само потрошачко друштво и праве од нас зомбије. Све је постало једна велика реклама и само је питање колико ћеш новца да потрошиш. "

Забава 13.04.2019 | 12:54
Сергеј о друштву у којем живимо
Специјални гост на концерту Масима Савића синоћ у Сарајеву био је Сергеј Ћетковић који је за Н1 најавио предстојеће концерте у БиХ и регији али и сумирао утиске од синоћ.

"Масимо генерално као и ја има феноменалну публику у Сарајеву и била ми је част отпјевати моју пјесму која се нашла на његовом ЦД-у и реакције публике су феноменалне. Хвала сарајевској публици на добродошлици", казао је пјевач за Н1.

Четковић крајем године прославља и 20 година музичке каријере:

"Спремамо се за прославу 20 година каријере, тако да нас сљедеће године очекује пуно концерата, биће ту и Арена Београд, Арена Загреб и још много тога. Сарајево наравно Скендерија, Тузла, дружићемо се и сљедеће године."

Пјевач је дао коментар и на друштво у ком живимо.

"Вријеме у којем живимо је такво, само ја па ја, само интерес, материјално и купи. Сви смо постали само потрошачко друштво и праве од нас зомбије. Све је постало једна велика реклама и само је питање колико ћеш новца да потрошиш."

Је ли музичка сцена постала таква?

"Публика мора да буде много строжија. Треба дати све од себе да те публика поздрави правим аплаузом, ако ниси био добар нема потребе за аплаузом. Публика јесте размажена и збуњена, толико и добре и лоше музике има", одговорио је Ћетковић и додао да треба увијек дати све од себе како би публика била задовољна.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар