Sergej o društvu u kojem živimo

"Vrijeme u kojem živimo je takvo, samo ja pa ja, samo interes, materijalno i kupi. Svi smo postali samo potrošačko društvo i prave od nas zombije. Sve je postalo jedna velika reklama i samo je pitanje koliko ćeš novca da potrošiš. "

Zabava 13.04.2019 | 12:54
Sergej o društvu u kojem živimo
Specijalni gost na koncertu Masima Savića sinoć u Sarajevu bio je Sergej Ćetković koji je za N1 najavio predstojeće koncerte u BiH i regiji ali i sumirao utiske od sinoć.

"Masimo generalno kao i ja ima fenomenalnu publiku u Sarajevu i bila mi je čast otpjevati moju pjesmu koja se našla na njegovom CD-u i reakcije publike su fenomenalne. Hvala sarajevskoj publici na dobrodošlici", kazao je pjevač za N1.

Četković krajem godine proslavlja i 20 godina muzičke karijere:

"Spremamo se za proslavu 20 godina karijere, tako da nas sljedeće godine očekuje puno koncerata, biće tu i Arena Beograd, Arena Zagreb i još mnogo toga. Sarajevo naravno Skenderija, Tuzla, družićemo se i sljedeće godine."

Pjevač je dao komentar i na društvo u kom živimo.

"Vrijeme u kojem živimo je takvo, samo ja pa ja, samo interes, materijalno i kupi. Svi smo postali samo potrošačko društvo i prave od nas zombije. Sve je postalo jedna velika reklama i samo je pitanje koliko ćeš novca da potrošiš."

Je li muzička scena postala takva?

"Publika mora da bude mnogo strožija. Treba dati sve od sebe da te publika pozdravi pravim aplauzom, ako nisi bio dobar nema potrebe za aplauzom. Publika jeste razmažena i zbunjena, toliko i dobre i loše muzike ima", odgovorio je Ćetković i dodao da treba uvijek dati sve od sebe kako bi publika bila zadovoljna.

(N1)

Komentari / 0

Ostavite komentar