Испливао строго чувани списак

Михајло Максимовић, највећи макро у региону који се терети за организовање ланца проституције, наводно је подводио познате српске певачице, старлете и водитељке! Њихов идентитет је откривен након што је Максимовић крајем фебруара ове године ухапшен на београдском аеродрому "Никола Тесла" кад су пронађени спискови с именима естрадних проститутки, али и каталог с професионалним фотографијама и ценовником дама сумњивог морала.

Забава 12.04.2019 | 13:58
Испливао строго чувани списак
Српски телеграф ексклузивно је дошао до списка свих ВИП девојака из Србије које су преко посредника Михајла Максимовића продавале тело познатим спортистима, међу којима предњаче фудбалери, али и политичарима и бизнисменима. Оне су у замену за кеш оргије с муштеријама и ван граница наше земље.

-  Међу онима које су биле на Максимовићем ценовнику су певачица и ријалити-ученица Душица Грабовић коју је Сашка Каран у Фарми оптужила да се бави проституцијом, као и Мина Врбашки, за коју се први пут чуло након афере са певачем Шаком Полументом, а која се потом прославила учешћем у Задрузи. На списку су и старлета Божана Вујиновић, која је већ хапшена због проституције заједно са Милицом Живановић, познатијом као Мими Оро, као и модна креаторка Наташа Шавија. Андрогени манекен Александар Арсенијевић тврдио је да је она ушла у ријалити "како би подигла себи цену за 50 евра". Њене слике освануле су и на сајту за пословну пратњу. Ријалити звезда и реперка Анђела Митковски познатија као Анђела Вештица такође је на списку. Она је сама признала да је имала секс за новац - прича саговорник Српског Телеграфа.

С Максимовићем су, наводно, сарађивале и учеснице Задруге.

ЗВУЧНА ИМЕНА

- Најпознатији макро сарађивао је с пола српске естраде. Неке од девојака које је изнајмљивао по сату и то по папреној цени су манекенка Сања Станковић и Ана Кораћ. За Кораћеву је Александра Суботић изјавила да је "преко ње прошло пола Албаније". Сања и Ана су тренутно у ријалитију а за проституисање су их током трајања шоуа више пута оптужили други учесници - каже извор.

Међу Максимовићевим дамама су и звучна имена из света глуме.

- Јавна је тајна да су тело продавале и певачица К.О., која се више пута удавала, М.Б., која се недавно остварила као мајка, као и Т.Т., позната по учешћу у једном музичком такмичењу. Најстаријим занатом бави се и Е.А., певачица која је позната по пренападном понашању, мушкобањастом изгледу и гласу - објашњава саговорник.

Како додаје, на списку су и младе глумице Ј.Г., К.Р. и С.Р.

- Ту су свакако и водитељке, а најпознатије међу њима су С.О. и И.Ш. - прича извор.

Српски телеграф покушао је да добије коментар од свих девојака "са списка". Међутим, неке су у ријалитију, а неке нису одговарале на позиве.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

како каже онај поп

12.04.2019 12:09

правоверна и благочестива српска младеж

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста Реци,

12.04.2019 12:24

и склопи брацну везу, са таквим бестијама! и још се народ цуди;укокао је муз ???.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.04.2019 21:17

Па шта су ти реалити него проституција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

13.04.2019 07:47

Паре су бас јавно цудо.

ОДГОВОРИТЕ