Роби спрема појачање за БиХ!

На радару везњак Марибора! Селекција БиХ би у наставку квалификација за ЕУРО могла бити јача за Дину Хотића. . . .

Фудбал 11.04.2019 | 16:45
Роби спрема појачање за БиХ!
"Змајеви" су на старту квалификација за Европско првенство 2020. забиљежили побједу против Јерменије док је у Зеници против Грчке пропуштена прилика да се дође до нова три бода.

Ученици Роберта Просинечког су имали два гола предности, али су Грци у посљедњих пола сата меча успјели да дођу до поравнања.

Поред изгубљена два бода, селекција БиХ је остала и без Миралема Пјанића који је зарадио црвени картон и сигурно неће играти против Финске, а да ли ће против Италије знаће се 15. априла.

Ипак, у савезу спремају појачање за наставак борбе за ЕУРО.

Наиме, према информација из ФСБиХ до којих је дошао Фокуса.ба, популарни Жути већ је кренуо у акцију. На радару његовог стручног штаба је Дино Хотић (24), Словенац босанског поријекла, који игра у Марибору.

Поменути медиј сазнаје, да Хотић нема препрека да заигра за БиХ с обзиром да никада није заиграо за А репрезентацију Словеније. Питање је само има ли времена до Финске да му се направи бх. пасош.

“Играо је за млађе селекције Словеније, али за А тим не. Родитељи су му из Кључа, а он је рођен у Љубљани. Већ је успостављен контакт с њим”, рекао је за Фокус.ба поменути извор.

Хотић је ове сезоне одиграо 17 утакмица у Првој лиги Словеније и постигао осам голова и два пута асистирао. Игра у везном реду, а често и као десно крило.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар