Хари и Меган поставили нови рекорд на „Инстаграму“

Војвода и војвоткиња од Сасекса, принц Хари и Меган Маркл, сакупили су милион пратилаца на заједничком профилу на „Инстаграму“, брже него било ко други до сада, саопштено је из Гинисове књиге рекорда. Налог је оторен другог априла, и добио је милион пратилаца за мање од шест сати.

 

Забава 04.04.2019 | 09:53
Хари и Меган поставили нови рекорд на „Инстаграму“
Многи обожаватељи краљевске породице, жељно су чекали да познати пар, принц Хари и Меган Маркл, отворе званични профил на Инстаграму.

Пошто су добили милион пратилаца за мање од шест сати, Хари и Меган су оборили рекорд јужнокорејске поп звезде Канга Данијела. До сада, број пратилаца профила који су назвали „сасексројал“, порастао је на 2,6 милиона, преноси АП.

„Добро дошли на наш званични Инстаграм профил. Радујемо се што ћемо моћи да делимо рад који нас покреће, ствари које подржавамо, што ћемо најављивати догађаје и покушавати да анализирамо нека важна питања“, наводи се у објави, у којој се војвода и војвоткиња захваљују на подршци свима, који ће их на овај начин пратити.

Добродошлицу на Инстаграм, пожелели су им наравно, и војвода и војвоткиња од Кембриџа, принц Вилијам и Кејт Мидлтон.

Пар је већ три године у вези а у браку су скоро годину дана. На налогу на Инстаграму, већ су поделили фотографије с недавних путовања. 

Велико интересовање за њихов налог на Инстаграму објашњава се и чињеницом да британски краљевски пар очекује прво дете, а да ће порођај војвоткиње Меган бити крајем априла или почетком маја.

Иначе, Меган Маркл је затворила све своје налоге на друштвеним мрежама прошле године, пре него што се удала за принца Харија.

У децембру 2017. године, непосредно после објављивања веридбе, Меган Маркл је на Инстаграму имала 1,9 милиона пратилаца и више од 350.000 на Твитеру. Њена Фејсбукстраница је имала скоро 800.000 „лајкова“.

Недавно је британска краљевска породица објавила смернице намењене корисницима друштвених мрежа, којима најављује да ће бити блокирани сви корисници, који остављају увредљиве поруке или погрдне коментаре на њиховим званичним порталима. 

РТС
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јаца

04.04.2019 13:45

за менесу уреду принц и принцеза

ОДГОВОРИТЕ