Hari i Megan postavili novi rekord na „Instagramu“

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, sakupili su milion pratilaca na zajedničkom profilu na „Instagramu“, brže nego bilo ko drugi do sada, saopšteno je iz Ginisove knjige rekorda. Nalog je otoren drugog aprila, i dobio je milion pratilaca za manje od šest sati.

 

Zabava 04.04.2019 | 09:53
Hari i Megan postavili novi rekord na „Instagramu“
Mnogi obožavatelji kraljevske porodice, željno su čekali da poznati par, princ Hari i Megan Markl, otvore zvanični profil na Instagramu.

Pošto su dobili milion pratilaca za manje od šest sati, Hari i Megan su oborili rekord južnokorejske pop zvezde Kanga Danijela. Do sada, broj pratilaca profila koji su nazvali „saseksrojal“, porastao je na 2,6 miliona, prenosi AP.

„Dobro došli na naš zvanični Instagram profil. Radujemo se što ćemo moći da delimo rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, što ćemo najavljivati događaje i pokušavati da analiziramo neka važna pitanja“, navodi se u objavi, u kojoj se vojvoda i vojvotkinja zahvaljuju na podršci svima, koji će ih na ovaj način pratiti.

Dobrodošlicu na Instagram, poželeli su im naravno, i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton.

Par je već tri godine u vezi a u braku su skoro godinu dana. Na nalogu na Instagramu, već su podelili fotografije s nedavnih putovanja. 

Veliko interesovanje za njihov nalog na Instagramu objašnjava se i činjenicom da britanski kraljevski par očekuje prvo dete, a da će porođaj vojvotkinje Megan biti krajem aprila ili početkom maja.

Inače, Megan Markl je zatvorila sve svoje naloge na društvenim mrežama prošle godine, pre nego što se udala za princa Harija.

U decembru 2017. godine, neposredno posle objavljivanja veridbe, Megan Markl je na Instagramu imala 1,9 miliona pratilaca i više od 350.000 na Tviteru. Njena Fejsbukstranica je imala skoro 800.000 „lajkova“.

Nedavno je britanska kraljevska porodica objavila smernice namenjene korisnicima društvenih mreža, kojima najavljuje da će biti blokirani svi korisnici, koji ostavljaju uvredljive poruke ili pogrdne komentare na njihovim zvaničnim portalima. 

RTS
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jaca

04.04.2019 13:45

za menesu uredu princ i princeza

ODGOVORITE