Батагон послује три године у БиХ

Компанија Батагон на тржишту Босне и Херцеговине послује већ три године, запошљава 190 људи, а наших 50 службених возила се због обављања редовног посла користе и крећу на територији цијеле Босне и Херцеговине, саопштено је из ове компаније.

Босна и Херцеговина 03.04.2019 | 16:33
Батагон послује три године у БиХ
У саопштењу тврде да компанија Батагон жели нагласити да не постоје намјере нити је заинтересована за аквизиције на подручју Власенице, односно конкретно за Дрвну индустрију Власеница.

"Нико од представника Батагона из топ менаџмента компаније јуче није био у Власеници а повезивање наших службених возила са неким бизнис преговорима у истом граду је малициозни покушај наше пословне дискредитације без икаквих основа и против тога ћемо се у будућности жестоко борити", каже се у саопштењу и додаје да је Батагон Интернатионал АГ на тржиште Босне и Херцеговине ушао са јасним циљем да унапријеђује привредну и пословну климу, стабилизује пословање аквизираних компанија, отвори нова радна мјеста и покаже да је друштвено одговорна компанија.

Поједини блогери су јуче објавили, а што смо ми пренијели, да су аутомобили и делегација Батагона били у Власеници у посјети Дрвној индустрији у том граду.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Будите искрени

03.04.2019 14:40

Само изнесите податак колико се отпустили радника Вимере коју сте купили 2018 год да три пословнице Сарај. Бања Л, Бијељина, ево реци цу вам ја 80,данас нико од тих људи неради. Засто су раскинуле са вама фабрике из Србоје сарадњу, засто је сва роба у складистима пропала кад су васи новци цестито зарадјени. Па свако би се борио за сваки кекс, а не тоне и тоне на унистење. Несолите памет по порталима кад од тога ништа није тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директно БАТАГОН

03.04.2019 16:27

Само ви слусај те Вукановица и друге "Блогере"који немају појма о бизнису Сигурно једна од бољих компанија у задњих 20 год у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миx маx

03.04.2019 16:56

То ћеш сигурно реци и за предузеце ,, Матриx,, из Сарајева које у бесцијење купује потразивања микрокредитних организација , банака и других финанцијских организација у које су упетљани наши властодршци и послије куповине пије крв на сламку , истјерује из кућа овај напаћени народ на најбруталнији лихварски - зеленашки начин !!!!

Name

Ре

03.04.2019 17:10

Добри ко Литванци...али твоме сефу...кмеру.

Name

МИМИ53

03.04.2019 17:34

А,засто не "послујете"на подруцју Свицарске гдје сте регистровани,или у ЕУ,ха,ха,ха за такав нацин "пословања"тамо се иде у бајбокану ,а новац одузима.

Name

Мартин Ригс

03.04.2019 19:07

А да слушам вас је ли , па овај вам директор којега сте именовали не смије ући у Швицу , зашто тамо не ширите "пословно царство", тамо сте регистровали фирму.Ваш ми бизнис личи на шверц наркотика.извлачење новаца из јавних предузећа и разне друге марифетлуке .Ко зна шта ви превозите у тим вашим возилима .Предлог за СИПУ да се пресретну и претресу та возила.

Name

Земљак

03.04.2019 19:35

Ријец бизнис у овој земљи не постоји, лоповлук да.

Name

Бистрица

03.04.2019 16:40

Пословну политику су показали и на Јахорини тако што су људе који су живјели за Јахорину, дали свој несебични допринос стварању и промовисању ОЦ Јахорина и Хотела Бистрица оставили пред пензију без хљеба, понизивши их до те мјере да су морали пред крај радног вијека проведеног на планини отици. То је равно томе да домаћина отјераш са његовог имања што је годинама стицао. Срам да их буде и њих и оне који су их довели на Јахорину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

03.04.2019 17:11

Ето, људи директно говоре како ови преваранти послују...ко да су из Лактаса.

Name

РЕ

03.04.2019 17:24

Овде се ради о групи удрузених криминалаца, који се представљају као успјесна фирма из Свајцарске.Јасно нам је да Додик преко њих купује успјесне фирме по РС, са насим покраденим парама. Људи јуце објавили да су били у Власеници, и све нам објаснили њихове прљаве намјере са локалним криминалцем из СНСД. Они стварно мисле да је народ толило глуп и туп, да вјерује њиховом данасњем деманту.

Name

007

03.04.2019 19:34

Зашто ли је Вукановић ишао на тако далек пут???

ОДГОВОРИТЕ