Митар дао све за Србију, без снаге за Фулам!

Скот Паркер објаснио због чега српски нападач није у саставу Фулама за меч против Манчестер ситија.

Фудбал 30.03.2019 | 17:15
Митар дао све за Србију, без снаге за Фулам!
Са трибина "Крејвен котиџа", у друштву сина, Александар Митровић гледао је утакмицу свог Фулама против Манчестер ситија који је већ до полувремена постигао два гола...

Српски нападач није био спреман да наступи за Фулам овог викенда, што му је први изостанак из стартне поставе ове сезоне у Премијер лиги, а разлог је обновљена повреда и "превелика потрошња" током репрезентативне паузе.

Митровић је у Стару Пазову дошао "ровит" због повреде мишића против Ливерпула, из предострожности је пропустио меч са Немачком, а онда заиграо против Португала.

Борбени нападач издржао је више од 30 дуела (званична статистика) са играчима Португала и покушавао да у скоку и борби за лопту настави игру "орлова", али је такав меч узео данак и није се опоравио на време да заигра против Манчестер ситија.

"Митровић има мањих проблема последњих неколико недеља... Врато се још са репрезентативне паузе такав и није спреман да игра", објаснио је тренер Скот Паркер.

"Покушаћемо да га што пре опоравимо, не знамо још да ли ће играти већ у уторак или ће морати да пропусти још неколико мечева због овог проблема".

Без њега у тиму Фулам је свакако у проблему пошто је постигао десет голова за "котиџерсе" ове сезоне, али и он дуго "кубури" са формом пошто је у 2019. затресао мрежу тек двапут, док је његова екипа у серији од седам пораза у Премијер лиги.

Фулам је претпоследњи са 17 бодова и опстанак је готово немогућ.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар