Mitar dao sve za Srbiju, bez snage za Fulam!

Skot Parker objasnio zbog čega srpski napadač nije u sastavu Fulama za meč protiv Mančester sitija.

Fudbal 30.03.2019 | 17:15
Mitar dao sve za Srbiju, bez snage za Fulam!
Sa tribina "Krejven kotidža", u društvu sina, Aleksandar Mitrović gledao je utakmicu svog Fulama protiv Mančester sitija koji je već do poluvremena postigao dva gola...

Srpski napadač nije bio spreman da nastupi za Fulam ovog vikenda, što mu je prvi izostanak iz startne postave ove sezone u Premijer ligi, a razlog je obnovljena povreda i "prevelika potrošnja" tokom reprezentativne pauze.

Mitrović je u Staru Pazovu došao "rovit" zbog povrede mišića protiv Liverpula, iz predostrožnosti je propustio meč sa Nemačkom, a onda zaigrao protiv Portugala.

Borbeni napadač izdržao je više od 30 duela (zvanična statistika) sa igračima Portugala i pokušavao da u skoku i borbi za loptu nastavi igru "orlova", ali je takav meč uzeo danak i nije se oporavio na vreme da zaigra protiv Mančester sitija.

"Mitrović ima manjih problema poslednjih nekoliko nedelja... Vrato se još sa reprezentativne pauze takav i nije spreman da igra", objasnio je trener Skot Parker.

"Pokušaćemo da ga što pre oporavimo, ne znamo još da li će igrati već u utorak ili će morati da propusti još nekoliko mečeva zbog ovog problema".

Bez njega u timu Fulam je svakako u problemu pošto je postigao deset golova za "kotidžerse" ove sezone, ali i on dugo "kuburi" sa formom pošto je u 2019. zatresao mrežu tek dvaput, dok je njegova ekipa u seriji od sedam poraza u Premijer ligi.

Fulam je pretposlednji sa 17 bodova i opstanak je gotovo nemoguć.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar