Зашто не пјевам химну? Ја сам фудбалер, а не пјевач!

Јасан је Марко Арнаутовић у документарном филму који је снимљен о њему, где је између осталог објаснио шта мисли о свом пореклу.

Фудбал 02.04.2019 | 18:00
Зашто не пјевам химну? Ја сам фудбалер, а не пјевач!
Аустријски медији су објавили детаље документарног филма који је снимљен о једном од њихових најбољих фудбалера, Марку Арнаутовићу. Ас Вест Хема је у њему изнео на светло дана неколико занимљивих детаља. Арнаутовић, којег често и ми волимо (с правом) да присвојимо, отворено је причао о многим темама, па и о националности.

"Отац ми је Србин, а мајка Аустријанка. Волим и Аустрију и Србију и то очекујем и тражим да сви поштују!", јасан је лидер Вест Хема.

И он, очигледно мора, као што је раније Адем Љајић, да објашњава медијима зашто не пева наглас химну пре утакмице, као да је то некакав грех, а одговор му је заиста уникатан, какав му је и стил играња.

"Питају ме зашто не певам наглас аустријску химну, а ја им кажем да сам фубалер, а не певач. Певам је у себи!"

Самоуверени атлета из бечког предграђа који 19. априла пуни 30. година, сматра да је то само број.

"И ове године ћу бити импресиван на терену. Многи сматрају да си са 30 година већ матор, али то је само број написан на папиру који ништа не значи."

Арнаутовић је, како пишу тамошњи медији у документарцу причао о многим интересантним детаљима из приватног и професионалног живота, између осталог зашто је одбио прелазак у Кину иако су у питању биле огромне паре, те како се сналази са ћудљивим навијачима Вест Хема итд.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар