Zašto ne pjevam himnu? Ja sam fudbaler, a ne pjevač!

Jasan je Marko Arnautović u dokumentarnom filmu koji je snimljen o njemu, gde je između ostalog objasnio šta misli o svom poreklu.

Fudbal 02.04.2019 | 18:00
Zašto ne pjevam himnu? Ja sam fudbaler, a ne pjevač!
Austrijski mediji su objavili detalje dokumentarnog filma koji je snimljen o jednom od njihovih najboljih fudbalera, Marku Arnautoviću. As Vest Hema je u njemu izneo na svetlo dana nekoliko zanimljivih detalja. Arnautović, kojeg često i mi volimo (s pravom) da prisvojimo, otvoreno je pričao o mnogim temama, pa i o nacionalnosti.

"Otac mi je Srbin, a majka Austrijanka. Volim i Austriju i Srbiju i to očekujem i tražim da svi poštuju!", jasan je lider Vest Hema.

I on, očigledno mora, kao što je ranije Adem Ljajić, da objašnjava medijima zašto ne peva naglas himnu pre utakmice, kao da je to nekakav greh, a odgovor mu je zaista unikatan, kakav mu je i stil igranja.

"Pitaju me zašto ne pevam naglas austrijsku himnu, a ja im kažem da sam fubaler, a ne pevač. Pevam je u sebi!"

Samouvereni atleta iz bečkog predgrađa koji 19. aprila puni 30. godina, smatra da je to samo broj.

"I ove godine ću biti impresivan na terenu. Mnogi smatraju da si sa 30 godina već mator, ali to je samo broj napisan na papiru koji ništa ne znači."

Arnautović je, kako pišu tamošnji mediji u dokumentarcu pričao o mnogim interesantnim detaljima iz privatnog i profesionalnog života, između ostalog zašto je odbio prelazak u Kinu iako su u pitanju bile ogromne pare, te kako se snalazi sa ćudljivim navijačima Vest Hema itd.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar