Деа Ђурђевић напустила ВМА

Деа Ђурђевић после скоро два месеца напустила је ВМА и пребачена је на ортопедију Клиничког центра.  
 

Забава 26.03.2019 | 11:05
Деа Ђурђевић напустила ВМА
- Хвала најлепше стручњацима са ВМА докторима и техничарима из шок собе. Хвала што сте ми олакшали најтеже дане и што сте били професионални, пријатељски настројени и што сте бринули о мени - написала је Деа, наводећи да је ово једина њена објава и изјава до сад.

"Од несреће се нисам обратила. Замолила бих своје пријатеље новинаре за стрпљење и колегијалност јер још нећу давати изјаве. Хвала вам", написала је Деа. 

Подсетимо, Деа је јутрос колима хитне помоћи и уз пратњу медицинског особља, маме и вереника стигла у Клинички центар Србије на ортопедију. 
 
Са осмехом на лицу Деу су довезли у Институт, а мајка је корачала одмах иза ње. Храбра Деа је све време била раположена.

Деу је 7. фебруара у раним јутарњим сатима, када је кренула на посао, ударио аутобус код КБЦ "Драгиша Мишовић" и том приликом јој је откинута рука. Врхунски српски стручњаци оперисали су је на ВМА и од тада се Деа налази у болници. Нико није очекивао лак опоравак, али храбра Деа храбри све око себе.

(БН/Курир)
 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Неразумем,

26.03.2019 10:43

А, које та женска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудо

26.03.2019 20:35

За ову особу сто не разуме,мислим да сте једини у Србији које не разумте ,боље сто не разумете и није за вас да разумете.

Name

ре цудо

26.03.2019 21:06

Па није само да он не разуме, он не зна ни ко је та особа. Да би сазнао ко је та особа , он мора да пита ко је та особа.

Name

Исток

27.03.2019 08:26

Мора да је нека књизевница. Или неки науцни радник са којом се Србија поноси . А ми необразовани из Републике Српске нисмо цули за ову хероину. Јеботе.