Dea Đurđević napustila VMA

Dea Đurđević posle skoro dva meseca napustila je VMA i prebačena je na ortopediju Kliničkog centra.  
 

Zabava 26.03.2019 | 11:05
Dea Đurđević napustila VMA
- Hvala najlepše stručnjacima sa VMA doktorima i tehničarima iz šok sobe. Hvala što ste mi olakšali najteže dane i što ste bili profesionalni, prijateljski nastrojeni i što ste brinuli o meni - napisala je Dea, navodeći da je ovo jedina njena objava i izjava do sad.

"Od nesreće se nisam obratila. Zamolila bih svoje prijatelje novinare za strpljenje i kolegijalnost jer još neću davati izjave. Hvala vam", napisala je Dea. 

Podsetimo, Dea je jutros kolima hitne pomoći i uz pratnju medicinskog osoblja, mame i verenika stigla u Klinički centar Srbije na ortopediju. 
 
Sa osmehom na licu Deu su dovezli u Institut, a majka je koračala odmah iza nje. Hrabra Dea je sve vreme bila rapoložena.

Deu je 7. februara u ranim jutarnjim satima, kada je krenula na posao, udario autobus kod KBC "Dragiša Mišović" i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Vrhunski srpski stručnjaci operisali su je na VMA i od tada se Dea nalazi u bolnici. Niko nije očekivao lak oporavak, ali hrabra Dea hrabri sve oko sebe.

(BN/Kurir)
 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nerazumem,

26.03.2019 10:43

A, koje ta ženska.

ODGOVORITE
Name

Cudo

26.03.2019 20:35

Za ovu osobu sto ne razume,mislim da ste jedini u Srbiji koje ne razumte ,bolje sto ne razumete i nije za vas da razumete.

Name

re cudo

26.03.2019 21:06

Pa nije samo da on ne razume, on ne zna ni ko je ta osoba. Da bi saznao ko je ta osoba , on mora da pita ko je ta osoba.

Name

Istok

27.03.2019 08:26

Mora da je neka knjizevnica. Ili neki naucni radnik sa kojom se Srbija ponosi . A mi neobrazovani iz Republike Srpske nismo culi za ovu heroinu. Jebote.