Пјанић: Након Мундијала, жеља директно на ЕП!

"Мисли су нам концентрисане на утакмицу с Јерменијом и веома је важно да квалификације започнемо победом због самопоуздања", изјавио је Миралем Пјанић.

Фудбал 21.03.2019 | 14:15
Пјанић: Након Мундијала, жеља директно на ЕП!
Везњак бх. репрезентације на прес-конференцији је рекао да вјерује како БиХ тренутно има тим који може освојити шест бодова на старту и на крају да буде међу двије екипе из групе које ће изборити директан пласман на Еуро 2020.

"Покушаћемо узети шест бодова и стартовати најбоље што може. Неће бити лако, али показали смо да имамо квалитет", рекао је Пјанић.

Додао је да му је увијек било задовољство играти за репрезентацију, поготово када почињу битне утакмице.

"Нисмо никада били на Европском првенству и имамо велику жељу да одемо. Максимално ћемо се потрудити да постигнемо тај циљ. Мислим да с овим играчима имамо могућност да завршимо међу прва два у групи и директно се пласирамо на ЕП", изјавио је везњак Јувентуса.

Прокоментарисао је и очекивања у селекцији Италије коју добро познаје. Истиче да су Италијани фаворити и да су у потпуности фокусирани само на себе.

"Нама је битно почети са шест бодова, у јуну долазе теже утакмице. Покушаћемо узети три бода у Финској, а касније ћемо видјети шта с Италијом".

Истиче да притиска када игра у репрезентацији нема и да му је увијек било задовољство наступати с најбољим бх. нападачем Џеком.

"С Едином сам ту десетак година. Били смо у екипи која је отишла на Свјетско првенство и надам се да ћемо ићи и на Европско првенство. Задовољство ми је увијек било играти с њим у екипи, али нећемо моћи само нас двојица то урадити. Мораће сви дати свој допринос, од играча до навијача", поручио је Пјанић и позвао навијаче да их у што већем броју подрже и у овим квалификацијама.

Сусрет БиХ - Јерменија на распореду је у суботу на Грбавици (20.45), а против Грчке, у наредни уторак (20.45), на Билином Пољу.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар