Знамо гдје (не)ће Мурињо радити сљедеће сезоне!

А можда и ко би могао да буде играч кога ће довести у наредни клуб. . .

Фудбал 20.02.2019 | 19:00
Знамо гдје (не)ће Мурињо радити сљедеће сезоне!
Жозе Мурињо ужива у одмору без фудбала, али "најважнију споредну ствар" на свету не може да заобиђе ни када не води неки од највећих клубова на свету...

Португалац је недавно постао стручни консултант на "РТ", међутим добро знају и у Русији да је то само привремено док му на кућну адресу не стигне позив клуба који жели његове услуге, а већ неко време се прича о томе да би то могао да буде неки од тимова у којима је већ радио.

Највише се спомиње Интер, па Реал Мадрид и Челси, где је имао два мандата.

"Господин Специјални" није још увек открио да ли има неких понуда и где би желео да настави тренерску каријеру, али у изјави коју је дао после утакмице Лил - Монпеље (0:0), коју је гледао овог викенда, може се наслутити где (не)ће радити.

"Не, нисам гледао Манчестер јунајтед - ПСЖ. Повремено гледам утакмице Јунајтеда, али преферирам друге лиге. У Премијер лиги знам сваког играча...".

Сасвим је могуће да је Мурињо говорио из угла "скаутинга", али навикли смо од њега да су све изјаве двосмислене, тако да се може тумачити и да му се не враћа на Острво.

Нови изазов у каријери би можда могла да буде Француска, и због тога је сматрају многи гледао утакмицу између Лила и Монпељеа, али тешко да сем Пари сен Жермена може да испуни његове финансијске захтеве.

Због тога се сматра да је на поменутом мечу гледао Николаса Пепеа који ове сезоне бриљира у Лиги 1, а делује као играч по укусу Жозеа Муриња.

Млади фудбалер из Обале Слоноваче (23) је експлодирао у дресу Лила пошто је постигао 16 голова и забележио десет асистенција, па нема сумње да ће се предстојећег лета за њега отимати највећи клубови Европе.

Занимљиво је да је Пепе, који игра на десном крилу, казао да навија за Челси који је заволео у првој ери Жозеа Муриња на "Бриџу" када су играли његови сународници Калу и Дрогба.

Пепе на утакмици против Монпељеа, за који су наступали српски фудбалери Михајло Ристић и Петар Шкулетић, није успео да настави голгетерску серију због које је Лил тако добро пласиран, а његов најбољи покушај остао је на стативи.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар