Давор открио мотиве убиства

"Ако икада дође до судског процеса, нека они кажу мотив убиства. До завршетка судског процеса, нема потребе да говорим. Институције треба да ураде свој посао. Ипак, рећи ћу вам да је један од мотива кум Драгана Лукача. Шифра је Талија“, поручио је Давор Драгичевић у емисији “Пулс народа“ БН радија.

Република Српска 16.02.2019 | 19:03
Давор открио мотиве убиства
Врх МУП-а Републике Српске умијешан је убиство Давида Драгичевића. Убице и саучесници ће морати да одговарају за злочин, казао је отац убијеног младића Давор Драгичевић. Поручио је да зна ко су убице његовог сина.

“За мене су убице и саучесници изједначени и постоје само убице. То су Филип Ћулум, Никола Ћулум, Страхиња Момић, Џомбе конобар, налогодавац Дарко Илић, инспектор Бојан Карановић, Аљоша Борковић, Далибор Благојевић, Милош Бандић, Далибор Врећо, Желимир Лепир, Жељко Каран, Ивица Милосављевић, Драган Лукач, Дарко Ћулум, Новковић, Спасојевић, Милорад Додик, Жељка Цвијановић. Жељка Цвијановић је десетог маја прије Скупштине, у којој сам судјеловао, добила листинг позива њеног сина Филипа за задњих годину дана. Зато се онако понашала“, казао је Драгичевић.

Говорећи о мотиву убиства, Давор је казао да институције треба да ураде свој посао.

“Ако икада дође до судског процеса, нека они кажу мотив. До завршетка судског процеса, нема потребе да говорим. Институције треба да ураде свој посао. Свој пут врло добро знам. Једног дана ћу сигурно узети правду у своје руке“, поручио је он.

Ипак, открио је један од мотива убиства.

“Један од мотива је кум Драгана Лукача. Шифра је Талија“, рекао је Давор.

Сви докази су предати Тужилаштву. Случај је истражен. Упркос томе, институције ништа не раде на предмету убиства и убице шетају слободно, казао је Драгичевић.

“Имате све доказе у Тужилаштву. Далибор Врећо, Желимир Лепир и Синиша Кострешевић врло добро знају ко је убица и шуте. Случај је ријешен. Упутите питање Синиши Кострешевићу, кога и сад сматрам убицом мог дјетета, да одговори на питање ко је убио Давида. Драган Лукач га је сада ставио као свог цуку у кабинет. Синиша Кострешевић је све истражио и све зна. Инспектор Синиша Кострешевић је истражио случај. И он је уцијењен и слијепо вјерује Милораду Додику који га је изманипулисао, али као што сам стао пред њега и рекао: Све си преварио са својим обећањима, али Давора Драгичевића нећеш“, поручио је он.

Како је рекао, представници власти и институција су нудили и ''жртвено јагње''.

“Што се тиче судског процеса, лично преко Милорада Додика дошао је проширени адвокатски тим. Тај дан су дошли да понуде жртвено јагње, да идемо на ручак и да се држава представи као да је ријешила убиство. Међутим, ја сам од почетка знао истину, као и мој адвокат. Вјешто смо то избјегли. Отказао сам им пуномоћ и мени нико никад неће понудити жртвено јагње, нити ћу пристати на то. Знам ко стоји иза убиства мог дјетета. Док год сви не буду приведени правди, ја одустати нећу. Понудили су Ђорђа Рађена, Филипа Ћулума, који су судјеловали и још двојицу инспектора. Сви који су умијешани, укључујући Милорада Додика и Жељку Цвијановић, одговараће. Све имам документовано. Ако ме ликвидирају и убију, има ко да настави“, истакао је он.

Истакао је да цијели МУП РС зна ко је убио Давида Драгичевића.

“МУП РС је злочиначка организација. Лукач руководи злочиначком организацијом. Ни Додику се не јавља на телефон. Пошто нема војске, има МУП иза себе. Они му слијепо вјерују. Продаће и оца и мајку и убити за Драгана Лукача. Припадници МУП-а немају ни част, ни поштење. Ниједан припадник МУП-а није скинуо униформу. Убијено је дијете од 21 годину. Знају да су то урадиле њихове колеге. Ако не знају, нека погледају доказе. Мени нико не треба вјеровати, ево вам сви докази које сам до сада предочио“.

Давор је поручио да је напустио земљу како не би био ликвидиран. У Бањалуку се неће вратити.

“Морам бити жив и испунити своје обећање. Хтјели су да ме затворе на мјесец дана без основе под оптужницом за државни удар и да ми тамо намјесте друге процесе и смрт у затвору, да буде задесна смрт, као мом сину.

У Бањалуку се нећу вратити, немам гдје. Ни гроб мога сина неће остати тамо. Хоћу да сину идем на гроб. Не могу више да гледам трг, ни улице. Народ волим, уз њега сам, али тај град и држава мени ништа не представља“.

Опозиција је злоупотријебила и преварила народ, истиче Драгичевић.

“Опозиција се удобно смјестила у фотељама и не ради ништа. Они су на групи `'Правда за Давида`' добили 90 одсто гласова и ништа нису урадили. Нису стали иза народа и преварили су сопствени народ. Имају одговорност према сваком појединцу“.

Додаје да је политику прво умијешао садашњи члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.

“Прво је политику умијешао Милорад Додик, уласком у моју кућу, да изјави саучешће, као и Драган Лукач. Два окорјела злочинца и убице мог дјетета. Којем конобару у свијету министар долази у кућу, предсједник, који конобар говори у Народној скупштини и за чије дијете се саставља Анкетни одбор, ако је све како треба? То се никад у историји није догодило. Имате и злочиначку пресс конференцију, на којој никад нису сједили у том саставу – патолог, врх МУП-а РС, без тужиоца. И Милорад Додик на телевизији код Марића говори да је моје дијете наркоман, тумачи породичне односе... Ко је он? Је ли он патолог или психолог“, упитао је Давор.

Полиција Српске прогони и малтретира сопствени народ. Хтјели су да ме убију, каже Драгичевић.

’’Полиција је под наредбом Драгана Лукача хтјела да убије мене и да заврши са групом `Правда за Давида`'. Није им успјело и неће никад. Директна наредба убице Драгана Лукача, коју је проводио Милош Бандић, који је мене ухапсио и који је пријетио Станивуковићу. Он и даље иде на посао. Нико није ни за шта одговарао. Убице се награђују вишим позицијама. Неће нико ни одговарати.

Видјели сте када су ухапсили мене, мајку Сузану и ужи круг чланова `'Правде за Давида`. МУП РС туче жене, дјецу, старе и болесне и склања знамење Давида Драгичевића са трга. Тај дан је почела лична освета Драгана Лукача и Милорада Додика према мени, мојој породици и групи `'Правда за Давида`. Желе да нас униште, затворе и ликвидирају. Држава и њене институције стоје иза убиства мог дјетета’’, каже Драгичевић.

Давор истиче да у Српској не постоји правда. Ипак, додаје, правду ће добити на свој начин.

“Кад сам био код Синише Кострешевића и кад ми је рекао: `Даворе, ријешиће се, па макар за тридесет година`. То је једна обична будала и зликовац. Мени је педесет година и он мени говори да ће се то ријешити за тридесет година, кад ја умрем. Мени за тридесет година не треба ништа. Моје дијете мора добити правду, а ја ћу добити правду на свој начин“.

’’У Републици Српској, МУП наређује Тужилаштву истрагу, а не обрнуто. Драган Лукач је звао Желимира Лепира да закључи предмет, да је Давид наркоман, лопов, самоубица који се убио у Црквеној. Док год тај систем постоји и Високо судско и тужилачко вијеће и док год је на челу Милан Тегелтија, не постоји правда’’.

Истиче да се није борио за овакву Републику Српску.

’’Ја сам стварао Републику Српску, учествовао сам у рату. Али не ове Републике Српске, приватне, која ми је убила дијете. Био сам у рову, лијечио се четири године. Нисам се за то борио. Стварао сам државу која ми је убила дијете. Народа се нисам одрекао, нити ћу икад’’.

Награда од 50.000 евра расписана је за нове доказе у случају Давид Драгичевић. Највише наде полаже се у проналазак снимка са Раиффеисен банке у Бањалуци.

’’На снимку се јасно види `дачиа`, два инспектора и јатаци како премлаћују и одводе Давида Драгичевића. Убили су ми дијете и узећу им све. Дијете ми нико неће вратити. Добро знам шта је моје дијете преживљавало шест ноћи са припадницима МУП-а. Видјели сте аудио-снимак кад Милош Бандић каже шта се све може догодити’’.

Одговарајући на оптужбе да је уновчио смрт сина, Давор је казао:

’’Ниједан фенинг нисам подигао. Те паре које спомињу портали блиски Милораду Додику, нека им је на душу. То само говори колико вриједи живот дјеце. Моје дијете, моја породица и ја немамо цијену. Спомињали су да је Сорош послао 100 милиона. Само нека спомињу и лажу’’.

Давор Драгичевић је казао да од институција Српске никад неће добити истину и правду. Ипак, како је рекао, убице ће одговарати и опроштаја, а ни заборава нема.

’’Народ зна моју поруку, да сам уз њих, као и они уз мене. Поручујем им да буду истрајни, да не раде ништа на силу, да стоје мирно и достојанствено. Ја свој пут знам врло добро. Ја халалити дијете нећу. Давид је убијен на најсуровији начин од државе. То нису људи, то су сотоне, а сотона се морамо ријешити.

Хоћу правду за своје дијете и себе. Нећу пустити убице и злочинце. Никад се нећу помирити са губитком мог дјетета. Мени живот без Давида не треба. Желим да моје дијете нађе мир и да добије правду. Био сам миран, достојанствен, ишао у институције. Више не желим. Мој живот више није битан. Битна је група `Правда за Давида`, битно је промијенити свијест људи. Моја жртва неће бити узалудна. Са господом се може господски, али са убицама и сотонама се може само на њихов начин’’, поручио је Давор Драгичевић у емисији ''Пулс народа'' БН радија.

(БН)

Коментари / 143

Оставите коментар
Name

ПРАВДА! ✊

16.02.2019 18:19

✊✊✊ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

16.02.2019 19:23

Неколико сам пута овде писао, један од доказа да је Давид убијен и да је полиција. одговорна за то. Наиме, Давидово тијело су ватрогасци нашли на сухом тлу унутар Црквене и извадили су га на обалу. Полиција је тијело ВРАТИЛА у воду и направила увиђај као да је Давидово тијело нађено У ВОДИ. А зашто је то урађено. Као што смо видјели 25.марта конференција за штампу је била унапријед припремљена са "цињеницама и доказима" да је Давид сам скочио у Црквену и у њој се удавио и да је њено тијело вода однијела...до ушћа. Е ту је квака, ДО УШЋА. Да га нису спустили на сухо тло у кориту вода би га однијела у Врбас који би га даље однио низводно. Ако би тијело икада нашли, рецимо, десет километара низводно полиција не би могла ИСКОНСТРУИСАТИ причу у самоубиству у Црквеној. Зато су тијело положили ујутро пред зору на сухо да га вода не однесе. И као што се зна тијело је враћено у ВОДУ да се покаже да се утопио. Провидно, мозак организатора и убица као љешник...

Name

Ре Скептик

16.02.2019 20:06

Ужас! На све су они спремни, то само могу монструми урадити. Вјерујем да ће правда бити задовољена! Подршка храбрим родитељима, нека Вас драги Бог чува, јер ово је све постало зло и наопако. ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊

Name

реалност

16.02.2019 20:38

Ова прица има и те како смисла јер је и висе него оцигледно да је Додик лакрдијас и преваранат, а такав је и Лукац који својим изјавама обањује јавност!

Name

симо

17.02.2019 09:02

Нико га није убио, сам се убио слуцајно. Пијан или дрогиран је исао куци преко црвене, и пао. Ударио главом у бетом и онесвјјестио се. Затим се угусио. Цијели Лаус то зна, само се ви правите американци!

Name

Ре симо

17.02.2019 10:29

Ударен/а си ти у главу. И то добро. Гдје је Сладјана Мариц? Хоце ли у Цасном посту постити и исповиједити свестенику ко је тразио од ње да лазно свједоци?

Name

Ег

17.02.2019 22:14

Стици це казна нељуде који су измасакрирали и измуцили Давида..угасили зивот од 21 годину кад тад.

Name

Тако је!

16.02.2019 18:23

Баш тако, Даворе, то су СОТОНЕ и вјерујем да ће што прије одговарати за Давидово убиство, али и за друга убиства. Вама свака част, издржите и будите храбри као и до сад! Велика подршка за Вас и Вашу породицу! Правда за ДАВИДА ✊!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

16.02.2019 19:07

Е нека је рекао за ову јалову опозицију!

Name

Ре

16.02.2019 19:32

Сто нудите паре ако знате убице несто не стима

Name

Ре ре

16.02.2019 20:05

Све би штимало кад би полиција и судство било независно и професионално...овако како је сад нема шансе ни за право ни за правду...све је подешено за Мафију на власти.

Name

Ре Ре ре

16.02.2019 20:33

Да је полиција нормална, не би се ово никада ни десило. Од њих само можемо ово и очекивати, нажалост! Није нормално да убијају дјецу, а нико не реагује. Родитељима желим да истрају у овој борби!

Name

Ре: Ре: Ре:

16.02.2019 20:51

То није никакав МУП него лицна Додикова гарда. Испланирана акција до краја.

Name

ре Јаффа

16.02.2019 22:04

Још јаловији је народ који је гурнуо главу у пијесак.

Name

Херцеговац

16.02.2019 22:35

Увијек иста прица, исте увреде и оптузбе. Давор пљује на свакога и на све...

Name

Ре Херцеговац

17.02.2019 08:44

Није Давор никога убио. Није никога опљацкао. Вапи за правдом, а види да је немоцан. Не треба њих пљувати вец доообро хракнути на њих.

Name

Подрска

17.02.2019 22:17

Подрска родитељима који су изгубили највредније на суров и монструозан нацин, само они знају колико то боли, и цекају да се деси цудо-да у трулој дрзави одговара неко сто њиховог сина висе нема.

Name

Кр

17.02.2019 22:25

Родитељи и породицо, издрзите.нема ријеци које тјесе васу тугу. Правда мора додји, убице це бити казњене овако или онако, казна им је сваки поглед у огледало и у крваве руке. Глуме господу и високе дрзавне функционере а обицне су убице. Монсруми треба да никад не спавају мирно и да доцекају васе муке.

Name

Мареее

16.02.2019 18:23

Правда за Давида ✊✊✊!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дора.

16.02.2019 22:26

Лупате као отворен Прозор.

Name

Боки

17.02.2019 11:27

Никакве доказе ти немас. Да имас дао би их неком другом суду и тузиластву. Или на пример невладиним организацојама они би те у дупе љубили за само један снимак који увлаце РС и њено руководство. Ти само лапрдас. Обицан преварант. Процитан си. Сједи тамо гдје си јер ниси ни за тамо.

Name

Непристрасно

18.03.2019 23:13

Релативно скоро сам поцела да пратим слуцај, неострасцена сам, па покусавам да сагледам реално...мотив полиције или ДБ-а да уклони дете тих година не мозе постојати уколико је дете студент, примерно, без криминалног деловања, тј.одговара опису вецине. Прица о "хаковању" и на тај нацин угрозавању тајних информација дрзаве су бајке. Много мањи системи од њиховог, обезбедјени су за толико да у њих не мозе уци неки мали сајбер геније. И прица не би била дегутантна до те мере , да идејни водја целе није популарни блогер, над цијим се текстовима сваки пут сетим оних вицева о глупим Босанцима и времена деведесетих. Васа дрзава или ста је вец РС, као да је остала заглављена у деведесетим... Стварно срамотно. Дивљи запад.

Name

Луцкy

16.02.2019 18:24

Истина и правда за Давида, правда за сву дјецу! ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

✊✊✊✊✊

16.02.2019 18:24

✊✊✊✊✊Правда за Давида и његове родитеље✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

16.02.2019 18:24

Даворе, свака ти част, само све најбоље и најискреније могу да кажем за овог ЧОВЈЕКА! Нека те чувају анђели, желим ти снагу и успјех у овој трагичној причи, ПОДРШКА ДАВОРЕ, ДОБРИ ЧОВЈЕЧЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 06:16

Зивио Лукац и полиција РС öд гамади неби ногли ни у тргвину отици само удри п банди

Name

Црно небо над Балканом

17.02.2019 22:32

Подрска породици. По неким коментарима се види да ово никад неце бити земља паметних и просвијецених људи.

Name

Бандо Доле

16.02.2019 18:27

БОЖЕ САЧУВАЈ ШТА СВЕ РАДИ ОВАЈ РЕЖИМ СА НАРОДОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооо

16.02.2019 22:46

Каква власт каква опозиција сви се продају за долар А унистили сте култиру зивљења са овим заосралим нацином зивљења Па ко и мало има мозга не уклапа се направили сте заосталу дезаву а мислите да сте паметни крај

Name

РЕ

18.02.2019 20:08

У праву си. Да могу да дигнем 10 милиона кредит ја би био премијер код нас . Фино за 5 милиона купио 45 посланика а 5 дао РТРС-у и ријесено. А онда 4 године све то фино вратио и то дупло .

Name

Ом

16.02.2019 18:28

Браво, Даворе! И не треба да се враћате у ову државу, нисте је створили да би вам ови монструми убили дијете. Велика подршка за Давора, Сузану и Теодору! ПРАВДА ЗА ДАВИДА, СВУ НАШУ ДЈЕЦУ И ДОБРЕ ЉУДЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

001

16.02.2019 18:28

Вјерујем ти и увијек цу да ти вјерујем ДАВОРЕ јер дијете нема цијену и јако добро видим и осјецам твоју бол! ПРАВДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 001

16.02.2019 18:48

Браво, тако је! Добри људи ће увијек бити уз Давора и Сузану, јер ово што су они доживили, не дај Боже никоме. ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВУ НАШУ ДЈЕЦУ!

Name

Кочићев вијенац

16.02.2019 18:29

ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊, СВУ НАШУ ДЈЕЦУ ✊ И ОВАЈ НАПАЋЕНИ НАРОД ✊! ВЕЛИКА ПОДРШКА ДАВОРУ И ЊЕГОВОЈ ПОРОДИЦИ! ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

16.02.2019 18:31

Даворе уз тебе смо!!! #ПравдазаДавида Убице сетају около и тразе нову зртву :'(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бг

16.02.2019 18:32

Свака Вама част на толикој храбрости. Нека Вас драги Бог чува! Правда за Давида и сву децу ✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 06:20

Стварно је храбар хахахаха

Name

ЗА РЕ

18.02.2019 10:26

УБИЦА ИЛИ САУЧЕСНИК И НИШТА ВИШЕ. ОДАЈУ ТЕ ГЛУПИ КОМЕНТАРИ.

Name

Нинна

16.02.2019 18:32

Истина и правда за ДАВИДА! ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анабела

16.02.2019 18:33

Зивио ћаћа..✊✊ Правда за Дјакца✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 06:21

Цаца преварант хахахаха

Name

Ре за Ре

17.02.2019 10:32

Јес повук'о црту кад се толико смијес.

Name

Ре за Ре

18.02.2019 10:00

Ко год да се крије иза шифре "Ре" има удјела у убиству Давида иначе неби остављао овакве коментаре.

Name

Подршка ✊

16.02.2019 18:33

Правда за Д✊А ✊В ✊И ✊Д ✊А!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калина

16.02.2019 18:36

Истина и правда за ДАВИДА, за сву ДЈЕЦУ ✊! Ово је заиста туга! Велика подршка и свако добро родитељима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б. Л.

16.02.2019 18:38

ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

16.02.2019 18:38

Народе само уз Давора он се бори да васа дјеца не дозиве судбину његовог сина.Борите се за своју дјецу Давор вам само зели помоци.Не дозволите да вам дјеца буду зртве ових криминалаца .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

16.02.2019 18:39

Истина и правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

16.02.2019 18:39

Никакве доказе ти немас. Да имас дао би их неком другом суду и тузиластву. Или на пример невладиним организацојама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Боки

16.02.2019 18:58

Ти си толико напоран. Шта теби смета Давор, само пишеш глупости??? Ако не можеш помоћи, немој ни одмагати и писати глупости. Позабави се са собом! ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊✊✊

Name

Ре Боки

16.02.2019 19:00

Ти си баш глуп или се само правиш??? Што би он њима дао доказе, шта ће они радити ако им он све да, то им је посао. Човјек све зна, само хоће да и они проговоре! Правда за Давида ✊

Name

Ре Боки

16.02.2019 19:05

Откуд ти знаш да нема? Можда чека прави тренутак.

Name

Романија

16.02.2019 19:11

Момчино, додји мало код нас да те мало преиспитамо.

Name

ре

16.02.2019 20:16

Што онда нуди 50.000 ако има доказе?

Name

Лебур Цога

16.02.2019 20:54

Да зивимо у нормалној земљи те паре би нудио МУП, али је МУП окупиран саком бескорпулозних мафијаса.

Name

ре Боки

16.02.2019 22:05

Да ми је само један дан твој мозак да се одморим.

Name

Талија

17.02.2019 06:44

Како су храбри ови када не морају поставити своје име и презиме,па се онда дрце;додјите да цас преиспитамо е па нема висе без везе прице изадји на улицу па галами и пробај растјерати јос једном миран народ па цес видјети птеиспитивања сјетицес се које си пелене прве усро.Јаких лазњака а овамо прц

Name

Пзд

17.02.2019 08:33

Ма које невладине организације све под истом шапом синдикат удружење потрошача .Правда !!! ?

Name

нема три цисте

17.02.2019 09:27

Прије је теретио за убиство и Радена.Сада га не спомиње на списку убица.Кога тај није све блатио.

Name

Боки

17.02.2019 11:30

У јеботе јаке марве. Опет цемо вас пеглати.

Name

Ста реци

17.02.2019 22:40

Боки Боки како ли си јадан и биједан.полако..зивот је дуг,ако немас имацес дијете, унуце...бумеранг. Подрска породици која се суоци са најстраснијим болом у зивоту.

Name

Ре за шифре "Ре и Боки"

18.02.2019 10:05

Лица под шифрама "Ре" и "Боки" или имају удјела у убиству Давида или су тотални дебили па се пишући грозне коментаре иживљавају над уцвијељеним и повријеђеним родитељима и пријатељима страдалог момка.

Name

Але

16.02.2019 18:51

Истина и правда за Давида, Џенана и сву убијену дјецу! Подршка породици Драгичевић, само храбро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО ЋАЋА ✊✊✊

16.02.2019 18:54

ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊✊✊! ТАТА ДАВОР, МАМА СУЗАНА И СЕСТРА ТЕОДОРА НИКАДА НЕЋЕ ОСТАТИ САМИ! ДА ВИДЕ, ДАВИДЕ ✊✊✊!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 06:23

Ал су сами ви сто лапрдајте сте их издали а богами и они вама нису остали дузни

Name

Катица

16.02.2019 18:56

Потпуно разумијем Давора, јако теско је изгубити дјете на такав нацин , знати Ста СЕ десило И тко је сауцесник, а бити обесправљен , није лако, многи би вец одавно узели ствар у своје рук,а он Јос увјек покусава правно. Велики је то цовјек, зелим му срецу на путу до Правде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молy

16.02.2019 19:02

Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПТПЦ

16.02.2019 19:05

Правда за Давида Робија за ђубрад и убице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.02.2019 20:15

И то доживотна робија за овакве монструме! Правда за Давида и сву дјецу!

Name

Ре

17.02.2019 06:25

Небитни сте

Name

Ј_анаааа

16.02.2019 19:06

Правда за Давида ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

16.02.2019 19:16

Подршка за Давора. Истрајати се мора, или нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аца Добој

16.02.2019 19:53

Добри напаћени човјече, Бог нека ти подари здравље и мир у души. И теби и твојим најближима. Ни ја се нисам борио за овакву српску, зато са својих 52 године купим синове и жену и одлазим одавде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

16.02.2019 22:39

Ма бас ме интересује како мозес да покупис синове и зену и где би то могао отици у тим годинама мозда до Федерације Босњака и Хрвата.Мислис да је тамо боље.

Name

ПРАВДА ✊

16.02.2019 19:55

Зивио Даворе , твоје ријеци су потврдиле све , јос од самог поцетка Давидовог убитства. И након годину дана ниси демантован од стране набројаних убица , нити су доказали да твоје ријеци нису валидне . Знаци да си ти у праву и знас све . БАЊАЛУКА ЈЕ МАЛА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АП

16.02.2019 19:56

Уз тебе смо Даворе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као

16.02.2019 20:03

Досадио си и богу и народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре као

16.02.2019 22:07

Веома малициозан коментар. Нико не зна шта га већ сутра у животу чека.

Name

Дјенерал

16.02.2019 22:19

Ако себе сматраш народом?Онда ти вјерујем!!!

Name

зуx

18.02.2019 13:56

мозда теби јесте, али нас је висе којима није и који једва чекају епилог свега...не могу се бранити и чувати наредних десет година, негдје ће киксати, јер су злочинци...

Name

Цацтус

16.02.2019 20:08

Правда за Давида ✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

✊!

16.02.2019 20:10

✊ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изет

16.02.2019 21:15

Даворе добри на ово све цовјек немозе бити пзметан нити мозе одгонетнути јер ми зивимо на таквом тлу не уреденом да корупција влада силе се корсре и за кратко време неце имати на коме силу проводити јер јер народ оде неце нико висе да буде роб за 500 км и плус та гарнитура у врху власти судство полиција то је једно милијарде су оплацкане ко је одговаро нико према томе док је ова власт нема нема помака за давида ни мемица из сарајева само зелим давору здравље и сабур

Name

ОгY

16.02.2019 20:38

Правда за Давида ✊✊✊!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиМ

16.02.2019 20:38

ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАС НАРОДА

16.02.2019 20:45

ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА СВЕ УБИЈЕНЕ! СТОП НЕКАЖЊЕНИМ УБИСТВИМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићко

16.02.2019 20:46

Правда за Давида ✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арена

16.02.2019 20:48

Постовани Даворе,хвала ти сто пролио своју крв за ову земљу по којом ми ходамо.Могао си као Лукац тузити РС и своју крв наплатити,могао си бити ратни профитер али ниси.И сада си велики борац за свог муцки убијеног сина,од стране домацих болесних и похлепних нељуди.Зелим ти да се изборис за правду добри цовјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б_л

16.02.2019 20:49

Желимо само истину и наравно, монструми да одговарају за сва убиства, а не да се слободно шетају!!! Правда за Давида! Подршка Давору и његовој породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 06:33

Правда за Давида а овоме давору зелим да правда и њега стигне

Name

Ре за Ре

17.02.2019 10:34

Зар не видис да је "тог" Давора превисе тога стигло? Бозе сацувај!

Name

Рада

16.02.2019 20:51

Правда за сву дјецу, правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

16.02.2019 20:51

Нема одустајања док год и један од ових злоцинаца хода по овој светој земљи. Имена имамо насе це доци кад тад Правда за насег Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никос

16.02.2019 20:52

✊ Правда ✊ за ✊ Давида ✊!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бест

16.02.2019 20:57

Правда за Давида ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан.Б.

16.02.2019 20:59

Искрено се надам да це доци до оне праве истине и само једне,моје наде су једно а сурова реалност у Р.С. са оваквим људима на власти су друго. Од спремацице основне сколе до прецедника- мито -корупција и криминал,ситуација невјероватна, неразумна и оцајна за све оне који нису у тој спрези.ЗАЛОСНО али реално предвидјање да се то немозе висе искорјенити,на боље неце ици бар за наредних 40-50 год.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

16.02.2019 21:04

Мозе ли се предмет изузети из Тужиластва и предати га на међународни суд!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не мозе

18.02.2019 13:14

Не мозе. Прво се морају проци све инстанце домацих судова, па тек са последњом судском одлуком ици на медјунарпдни суд у облику залбе.

Name

Јоцо

16.02.2019 21:23

БРАВО, ДАВОРЕ! ПРАВДА ЈЕ СПОРА, АЛИ ДОСТИЖНА! ВЕЛИКА ПОДРШКА ЗА ВАС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

wбм

16.02.2019 21:25

Од првог дана убиства се говорило да тај Филип има везе да убиством покојног Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.02.2019 22:59

Мислис Ф.Ц.

Name

Лука

17.02.2019 06:24

Филип зна све. Главни кривац.

Name

Дред

16.02.2019 21:27

ПРАВДА ЗА НАСЕГ ДАВИДА.ПОЗДРАВ ДАВОРУ И ПОДРСКА,ЦАЦА,ВОЛИМО ТЕ СВИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

16.02.2019 22:26

Цовјек је све рекао, паметном доста, треба само десифровати и послозити коцкице. Јасно је да је умјесан мамин син, и продузена рука Лукаца. Видјео Давид сто није смјео. Понекад памет интелигенција и није добра јел из прилозеног оде глава. Увезана хоботница Додик, Лукац Зељка и њихови поданици у судству и институцијама су карике добро спојене и цврсто увезане у ланац који се теско мозе прекинути.Али треба да знате, данас Давор а сутра други, треци и.......!!!!!!

Name

Боки

17.02.2019 11:35

Ајде. Полиција свакако цита ове небулозе. Када вам закуцају на врата онда кмеците ко пи..ке.

Name

Ре Боки

17.02.2019 20:04

Држ се баја мотике.

Name

лука

16.02.2019 21:48

Подршка породици Драгичевић у борби за истину и правду за убијеног сина. Давид је оставио велике емоције улицама Бања луке,тргом и свуда куд је прошао остао је његов траг и позитивна енергија. Вјечно ће духовно бити у граду присутан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

16.02.2019 22:48

Дирљиве емоције повезују људе који се и не познају али осјећају бол​ и непрсвду ходећи мјестом гдје је било срце на Давидовом тргу.Приђимо и у тишини застанимо на том мјесту.Недељом будимо у храмовима на јутарњој молитви и помолимо се за Давида.ПРАВДА ЋЕ СИГУРНО ДОЋИ.

Name

Мила

16.02.2019 22:09

Подршка родитељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда БЛ

16.02.2019 22:14

Кад цовјек умисли да је много вазан, како се то оно зове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 09:18

Додикоизам.

Name

Ре

17.02.2019 10:23

Додикоизам.

Name

Подршка ✊

16.02.2019 22:15

Ја се Вама Даворе заиста дивим! Свака Вам част, толико се борите и имате снаге и поред свега што сте преживјели. Правда за ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

16.02.2019 22:26

Подрзавам истину и правду за Давида, али овај његов отац је изгубио разум.Све он зна, а уствари незна ниста само предпоставља.Колико он наброји убица и сауцесника мислим да су само 2-3 убице или сауцесници,а остали од горе набројаних немају никакве везе са убиством.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мирко

17.02.2019 07:28

бранис некога или си глуп

Name

Мирко

17.02.2019 19:31

Никога ја не браним,а ако неко мисли другације од тебе не знаци да је глуп.

Name

Ре Мирко

17.02.2019 20:05

А откуд ти знаш ко има, а ко нема везе са убиством?

Name

РРР

16.02.2019 22:42

Дјете ти је клосар навуцен на таблете спид и траву помири се са тим и престани кривити друге људе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре РРР

17.02.2019 07:28

Опет си прескочио терапију, а знаш да мораш редовно узимати.

Name

Арена

17.02.2019 07:34

Није истина.

Name

БЛ Револт

17.02.2019 09:19

Клошар си ти и то клошарчина...Све је јасно,Давор сад спомиње Талију и кума,јер је то било по живот опасно овдје.Таман и да се докаже да је покојни Давид Д. имао додира са дилањем и дрогом,иза свега стоји питање-А ЗА КОГА ЈЕ ДИЛАО и КО ГА ЈЕ УБИО???Е,због тога се ово овдје НИКАД неће рјешити на људски и законски начин.Очигледно је да се цијело вријеме не смију споменути имена два боса-кума из Талије и Каје.То су кумови свега,Лукач,Додик и остали су за ниво испод у тој мафији,као и у свакој мафији,је ли.На крају,шта би са убијеним Чубриловићем прије 3 године на улазу виле ,преко пута "Сан Рема"!?!Око милион и по марака,за које се шушкало,али -и количина кокаина коју НИКО не спомиње,а која вриједи милионе на тржишту.За кога је он радио,и када је била истрага?????Дајте,људи,немојте се више правити будале ,све је јасно.Случај Д.Драгичевића је прелијевање чаше,објављено,обзнањено са ПУНИМ ПРАВОМ од стране Давора и Сузане.Јер,има и друге дјеце која су убијена,а нису ни близу дроге и дилања била.А овај овдје свијет и даље ћути док им се испред носа све живо пљачка,краде и поскупљује.Зато им и одговара да најбољи и најспособнији,од знања и заната разгуле вани.Енде.

Name

Ре

17.02.2019 09:21

Ко продаје таблете и остале опијате. Јел мурија преко клинаца попут Филипа Ћулума, Ђорђа Рађена и сличних.

Name

БЛука

16.02.2019 23:14

Полако Драгичевићу, имаш моју подршку али полако с именима те дјеце;твоје је дијете уморено али немој ти као они туђе дијете за нешто оптуживати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злостављани и прогтањани

16.02.2019 23:26

Покојни Давид је открио велики криминал у резији МПУ-а и платио главом за то.Злоцинци су се годинама увлацили у МУП.Има ту и постених људи али је руковофева структура криминализована.Назалост постем свијет не мозе зивјети сигурно,опкољени су криминалом.Мафија је у полицији и не видим нацин да се то оцисти.Назалост.Подрска Давору и Правди за Давида али је потребан отклон од пропале опозиције.ПРАВДА ЗА САВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 14:02

Стотину теорија и претпоставки, народ иначе воли теорије завјере, све саме теорије

Name

САЛЕ

16.02.2019 23:58

Даворе досадан си. Син ти није био тако цист као сто ти мислис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

17.02.2019 09:27

А ти си цист?И они НАБРОЈАНИ су цисти?Сви су златни!Море,сиктер,од мртвог дјетета.Срам вас било,ни мртвог га не подносите.Правда це стици,зато васа нервоза.Дозивотна вам је мало.

Name

Ре

17.02.2019 10:21

Многи нису цисти па зиве. И јос одлуцују о насим судбинама. Давид је био добар дјецак ал није дао на себе и ето проблема. Није фермао дзибере који мисле да су битни. А ево нпр. инспектор Карановиц. Кад год дјелује сам он добије по њусци. И јос преклиње, кукумаце и моли. А кад је у цопору и јос надрогиран, онда мисли са је велики и јак.

Name

Валтет

17.02.2019 06:33

Ја сам мислио да је сифра “Ваздух трепти као да небо гори,спрема се олуја“ ,када оно види вразе ,сифра за мотив “Талија“??? Све говори свака цаст ваљда радио тамо па није добио баксис?Зезно је и Валтера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фб

17.02.2019 06:39

ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА.И.ДЈЕНАНА.И.ОСТАЛИМ.УБИЈЕНИМ.ПОДРСКА.ЊИХОВИМ.РОДИТЕЉИМА.СМРТ.УБИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОНОСНИ СЛОБОДНИ ЉУДИ

17.02.2019 07:02

ДАВИДЕ ДУСО НАСА ПОЦИВАЈ У МИРУ. УБИЦЕ ДОЛАЗИМО ПО ВАС ЈЕДНОГ ПО ЈЕДНОГ НЕЦЕТЕ СЕ ИЗВУЦИ СРБИ ДАЈТЕ БЕСУ.... ИДЕМО ДО КРАЈА ДАВИДЕ СИНЕ ЗИВЈЕЦЕС ЗАУВИЈЕК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

17.02.2019 07:03

појединаци још устрајају у наивностима ,каже Драгичевић ,,поручујем народу устрајајте до краја" ,зашто он није устрајо до краја на челу покрета ,и још даће доказе он кад се процес заврши,нигде логике па докази су потребни у току процеса да се процес не заврши погрешно,Подржавам покрет али на овакав начин никада

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГРАД

17.02.2019 07:46

Све је лаз само пуста лаз. Нико од набројаних нема везе са убиством само лазе и оптузује људе , зато је и нагулио па глуми хероја из топле собе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.02.2019 10:15

И ја бих тако муслио да не погледах ону пресицу, па да не цух изјаве Лукаца. Па онда кренусе прице из МУП а о Бусеркином сину, Регодицу, Цулумима, Карановицу, кадетима.. Па јбт ако прицају дротови...

Name

Милан

17.02.2019 08:13

Јос ми није јасно, за који је пипак огромне криминалне криминалне хоботнице такнуо "обицни момак".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска из Србије

17.02.2019 15:12

Браво Даворе, све си рекао. Свима је све јасно. Карма је цудо. Додје-кад тад по своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

17.02.2019 19:09

Па дошла је и по Давора?

Name

Осмаци

17.02.2019 17:45

Правда за давора

ОДГОВОРИТЕ
Name

фгх

18.02.2019 14:39

колико си пута износио оптузбе на разне људе,ко да ти верује

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

18.02.2019 16:59

правда за давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Докица

18.02.2019 20:17

Ма де се ти изгуби.сумљив си ми ити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

18.02.2019 20:50

Јесте, има баш много тих сумЉивих. :-)

Name

Трт

19.02.2019 09:17

Понудили су Ђорђа Рађена, Филипа Ћулума, који су судјеловали и још двојицу инспектора.....

ОДГОВОРИТЕ