Davor otkrio motive ubistva

"Ako ikada dođe do sudskog procesa, neka oni kažu motiv ubistva. Do završetka sudskog procesa, nema potrebe da govorim. Institucije treba da urade svoj posao. Ipak, reći ću vam da je jedan od motiva kum Dragana Lukača. Šifra je Talija“, poručio je Davor Dragičević u emisiji “Puls naroda“ BN radija.

Republika Srpska 16.02.2019 | 19:03
Davor otkrio motive ubistva
Vrh MUP-a Republike Srpske umiješan je ubistvo Davida Dragičevića. Ubice i saučesnici će morati da odgovaraju za zločin, kazao je otac ubijenog mladića Davor Dragičević. Poručio je da zna ko su ubice njegovog sina.

“Za mene su ubice i saučesnici izjednačeni i postoje samo ubice. To su Filip Ćulum, Nikola Ćulum, Strahinja Momić, Džombe konobar, nalogodavac Darko Ilić, inspektor Bojan Karanović, Aljoša Borković, Dalibor Blagojević, Miloš Bandić, Dalibor Vrećo, Želimir Lepir, Željko Karan, Ivica Milosavljević, Dragan Lukač, Darko Ćulum, Novković, Spasojević, Milorad Dodik, Željka Cvijanović. Željka Cvijanović je desetog maja prije Skupštine, u kojoj sam sudjelovao, dobila listing poziva njenog sina Filipa za zadnjih godinu dana. Zato se onako ponašala“, kazao je Dragičević.

Govoreći o motivu ubistva, Davor je kazao da institucije treba da urade svoj posao.

“Ako ikada dođe do sudskog procesa, neka oni kažu motiv. Do završetka sudskog procesa, nema potrebe da govorim. Institucije treba da urade svoj posao. Svoj put vrlo dobro znam. Jednog dana ću sigurno uzeti pravdu u svoje ruke“, poručio je on.

Ipak, otkrio je jedan od motiva ubistva.

“Jedan od motiva je kum Dragana Lukača. Šifra je Talija“, rekao je Davor.

Svi dokazi su predati Tužilaštvu. Slučaj je istražen. Uprkos tome, institucije ništa ne rade na predmetu ubistva i ubice šetaju slobodno, kazao je Dragičević.

“Imate sve dokaze u Tužilaštvu. Dalibor Vrećo, Želimir Lepir i Siniša Kostrešević vrlo dobro znaju ko je ubica i šute. Slučaj je riješen. Uputite pitanje Siniši Kostreševiću, koga i sad smatram ubicom mog djeteta, da odgovori na pitanje ko je ubio Davida. Dragan Lukač ga je sada stavio kao svog cuku u kabinet. Siniša Kostrešević je sve istražio i sve zna. Inspektor Siniša Kostrešević je istražio slučaj. I on je ucijenjen i slijepo vjeruje Miloradu Dodiku koji ga je izmanipulisao, ali kao što sam stao pred njega i rekao: Sve si prevario sa svojim obećanjima, ali Davora Dragičevića nećeš“, poručio je on.

Kako je rekao, predstavnici vlasti i institucija su nudili i ''žrtveno jagnje''.

“Što se tiče sudskog procesa, lično preko Milorada Dodika došao je prošireni advokatski tim. Taj dan su došli da ponude žrtveno jagnje, da idemo na ručak i da se država predstavi kao da je riješila ubistvo. Međutim, ja sam od početka znao istinu, kao i moj advokat. Vješto smo to izbjegli. Otkazao sam im punomoć i meni niko nikad neće ponuditi žrtveno jagnje, niti ću pristati na to. Znam ko stoji iza ubistva mog djeteta. Dok god svi ne budu privedeni pravdi, ja odustati neću. Ponudili su Đorđa Rađena, Filipa Ćuluma, koji su sudjelovali i još dvojicu inspektora. Svi koji su umiješani, uključujući Milorada Dodika i Željku Cvijanović, odgovaraće. Sve imam dokumentovano. Ako me likvidiraju i ubiju, ima ko da nastavi“, istakao je on.

Istakao je da cijeli MUP RS zna ko je ubio Davida Dragičevića.

“MUP RS je zločinačka organizacija. Lukač rukovodi zločinačkom organizacijom. Ni Dodiku se ne javlja na telefon. Pošto nema vojske, ima MUP iza sebe. Oni mu slijepo vjeruju. Prodaće i oca i majku i ubiti za Dragana Lukača. Pripadnici MUP-a nemaju ni čast, ni poštenje. Nijedan pripadnik MUP-a nije skinuo uniformu. Ubijeno je dijete od 21 godinu. Znaju da su to uradile njihove kolege. Ako ne znaju, neka pogledaju dokaze. Meni niko ne treba vjerovati, evo vam svi dokazi koje sam do sada predočio“.

Davor je poručio da je napustio zemlju kako ne bi bio likvidiran. U Banjaluku se neće vratiti.

“Moram biti živ i ispuniti svoje obećanje. Htjeli su da me zatvore na mjesec dana bez osnove pod optužnicom za državni udar i da mi tamo namjeste druge procese i smrt u zatvoru, da bude zadesna smrt, kao mom sinu.

U Banjaluku se neću vratiti, nemam gdje. Ni grob moga sina neće ostati tamo. Hoću da sinu idem na grob. Ne mogu više da gledam trg, ni ulice. Narod volim, uz njega sam, ali taj grad i država meni ništa ne predstavlja“.

Opozicija je zloupotrijebila i prevarila narod, ističe Dragičević.

“Opozicija se udobno smjestila u foteljama i ne radi ništa. Oni su na grupi `'Pravda za Davida`' dobili 90 odsto glasova i ništa nisu uradili. Nisu stali iza naroda i prevarili su sopstveni narod. Imaju odgovornost prema svakom pojedincu“.

Dodaje da je politiku prvo umiješao sadašnji član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

“Prvo je politiku umiješao Milorad Dodik, ulaskom u moju kuću, da izjavi saučešće, kao i Dragan Lukač. Dva okorjela zločinca i ubice mog djeteta. Kojem konobaru u svijetu ministar dolazi u kuću, predsjednik, koji konobar govori u Narodnoj skupštini i za čije dijete se sastavlja Anketni odbor, ako je sve kako treba? To se nikad u istoriji nije dogodilo. Imate i zločinačku press konferenciju, na kojoj nikad nisu sjedili u tom sastavu – patolog, vrh MUP-a RS, bez tužioca. I Milorad Dodik na televiziji kod Marića govori da je moje dijete narkoman, tumači porodične odnose... Ko je on? Je li on patolog ili psiholog“, upitao je Davor.

Policija Srpske progoni i maltretira sopstveni narod. Htjeli su da me ubiju, kaže Dragičević.

’’Policija je pod naredbom Dragana Lukača htjela da ubije mene i da završi sa grupom `Pravda za Davida`'. Nije im uspjelo i neće nikad. Direktna naredba ubice Dragana Lukača, koju je provodio Miloš Bandić, koji je mene uhapsio i koji je prijetio Stanivukoviću. On i dalje ide na posao. Niko nije ni za šta odgovarao. Ubice se nagrađuju višim pozicijama. Neće niko ni odgovarati.

Vidjeli ste kada su uhapsili mene, majku Suzanu i uži krug članova `'Pravde za Davida`. MUP RS tuče žene, djecu, stare i bolesne i sklanja znamenje Davida Dragičevića sa trga. Taj dan je počela lična osveta Dragana Lukača i Milorada Dodika prema meni, mojoj porodici i grupi `'Pravda za Davida`. Žele da nas unište, zatvore i likvidiraju. Država i njene institucije stoje iza ubistva mog djeteta’’, kaže Dragičević.

Davor ističe da u Srpskoj ne postoji pravda. Ipak, dodaje, pravdu će dobiti na svoj način.

“Kad sam bio kod Siniše Kostreševića i kad mi je rekao: `Davore, riješiće se, pa makar za trideset godina`. To je jedna obična budala i zlikovac. Meni je pedeset godina i on meni govori da će se to riješiti za trideset godina, kad ja umrem. Meni za trideset godina ne treba ništa. Moje dijete mora dobiti pravdu, a ja ću dobiti pravdu na svoj način“.

’’U Republici Srpskoj, MUP naređuje Tužilaštvu istragu, a ne obrnuto. Dragan Lukač je zvao Želimira Lepira da zaključi predmet, da je David narkoman, lopov, samoubica koji se ubio u Crkvenoj. Dok god taj sistem postoji i Visoko sudsko i tužilačko vijeće i dok god je na čelu Milan Tegeltija, ne postoji pravda’’.

Ističe da se nije borio za ovakvu Republiku Srpsku.

’’Ja sam stvarao Republiku Srpsku, učestvovao sam u ratu. Ali ne ove Republike Srpske, privatne, koja mi je ubila dijete. Bio sam u rovu, liječio se četiri godine. Nisam se za to borio. Stvarao sam državu koja mi je ubila dijete. Naroda se nisam odrekao, niti ću ikad’’.

Nagrada od 50.000 evra raspisana je za nove dokaze u slučaju David Dragičević. Najviše nade polaže se u pronalazak snimka sa Raiffeisen banke u Banjaluci.

’’Na snimku se jasno vidi `dačia`, dva inspektora i jataci kako premlaćuju i odvode Davida Dragičevića. Ubili su mi dijete i uzeću im sve. Dijete mi niko neće vratiti. Dobro znam šta je moje dijete preživljavalo šest noći sa pripadnicima MUP-a. Vidjeli ste audio-snimak kad Miloš Bandić kaže šta se sve može dogoditi’’.

Odgovarajući na optužbe da je unovčio smrt sina, Davor je kazao:

’’Nijedan fening nisam podigao. Te pare koje spominju portali bliski Miloradu Dodiku, neka im je na dušu. To samo govori koliko vrijedi život djece. Moje dijete, moja porodica i ja nemamo cijenu. Spominjali su da je Soroš poslao 100 miliona. Samo neka spominju i lažu’’.

Davor Dragičević je kazao da od institucija Srpske nikad neće dobiti istinu i pravdu. Ipak, kako je rekao, ubice će odgovarati i oproštaja, a ni zaborava nema.

’’Narod zna moju poruku, da sam uz njih, kao i oni uz mene. Poručujem im da budu istrajni, da ne rade ništa na silu, da stoje mirno i dostojanstveno. Ja svoj put znam vrlo dobro. Ja halaliti dijete neću. David je ubijen na najsuroviji način od države. To nisu ljudi, to su sotone, a sotona se moramo riješiti.

Hoću pravdu za svoje dijete i sebe. Neću pustiti ubice i zločince. Nikad se neću pomiriti sa gubitkom mog djeteta. Meni život bez Davida ne treba. Želim da moje dijete nađe mir i da dobije pravdu. Bio sam miran, dostojanstven, išao u institucije. Više ne želim. Moj život više nije bitan. Bitna je grupa `Pravda za Davida`, bitno je promijeniti svijest ljudi. Moja žrtva neće biti uzaludna. Sa gospodom se može gospodski, ali sa ubicama i sotonama se može samo na njihov način’’, poručio je Davor Dragičević u emisiji ''Puls naroda'' BN radija.

(BN)

Komentari / 143

Ostavite komentar
Name

PRAVDA! ✊

16.02.2019 18:19

✊✊✊PRAVDA ZA DAVIDA ✊✊✊

ODGOVORITE
Name

Skeptik

16.02.2019 19:23

Nekoliko sam puta ovde pisao, jedan od dokaza da je David ubijen i da je policija. odgovorna za to. Naime, Davidovo tijelo su vatrogasci našli na suhom tlu unutar Crkvene i izvadili su ga na obalu. Policija je tijelo VRATILA u vodu i napravila uviđaj kao da je Davidovo tijelo nađeno U VODI. A zašto je to urađeno. Kao što smo vidjeli 25.marta konferencija za štampu je bila unaprijed pripremljena sa "cinjenicama i dokazima" da je David sam skočio u Crkvenu i u njoj se udavio i da je njeno tijelo voda odnijela...do ušća. E tu je kvaka, DO UŠĆA. Da ga nisu spustili na suho tlo u koritu voda bi ga odnijela u Vrbas koji bi ga dalje odnio nizvodno. Ako bi tijelo ikada našli, recimo, deset kilometara nizvodno policija ne bi mogla ISKONSTRUISATI priču u samoubistvu u Crkvenoj. Zato su tijelo položili ujutro pred zoru na suho da ga voda ne odnese. I kao što se zna tijelo je vraćeno u VODU da se pokaže da se utopio. Providno, mozak organizatora i ubica kao lješnik...

Name

Re Skeptik

16.02.2019 20:06

Užas! Na sve su oni spremni, to samo mogu monstrumi uraditi. Vjerujem da će pravda biti zadovoljena! Podrška hrabrim roditeljima, neka Vas dragi Bog čuva, jer ovo je sve postalo zlo i naopako. PRAVDA ZA DAVIDA ✊

Name

realnost

16.02.2019 20:38

Ova prica ima i te kako smisla jer je i vise nego ocigledno da je Dodik lakrdijas i prevaranat, a takav je i Lukac koji svojim izjavama obanjuje javnost!

Name

simo

17.02.2019 09:02

Niko ga nije ubio, sam se ubio slucajno. Pijan ili drogiran je isao kuci preko crvene, i pao. Udario glavom u betom i onesvjjestio se. Zatim se ugusio. Cijeli Laus to zna, samo se vi pravite amerikanci!

Name

Re simo

17.02.2019 10:29

Udaren/a si ti u glavu. I to dobro. Gdje je Sladjana Maric? Hoce li u Casnom postu postiti i ispovijediti svesteniku ko je trazio od nje da lazno svjedoci?

Name

Eg

17.02.2019 22:14

Stici ce kazna neljude koji su izmasakrirali i izmucili Davida..ugasili zivot od 21 godinu kad tad.

Name

Tako je!

16.02.2019 18:23

Baš tako, Davore, to su SOTONE i vjerujem da će što prije odgovarati za Davidovo ubistvo, ali i za druga ubistva. Vama svaka čast, izdržite i budite hrabri kao i do sad! Velika podrška za Vas i Vašu porodicu! Pravda za DAVIDA ✊!

ODGOVORITE
Name

Jaffa

16.02.2019 19:07

E neka je rekao za ovu jalovu opoziciju!

Name

Re

16.02.2019 19:32

Sto nudite pare ako znate ubice nesto ne stima

Name

Re re

16.02.2019 20:05

Sve bi štimalo kad bi policija i sudstvo bilo nezavisno i profesionalno...ovako kako je sad nema šanse ni za pravo ni za pravdu...sve je podešeno za Mafiju na vlasti.

Name

Re Re re

16.02.2019 20:33

Da je policija normalna, ne bi se ovo nikada ni desilo. Od njih samo možemo ovo i očekivati, nažalost! Nije normalno da ubijaju djecu, a niko ne reaguje. Roditeljima želim da istraju u ovoj borbi!

Name

Re: Re: Re:

16.02.2019 20:51

To nije nikakav MUP nego licna Dodikova garda. Isplanirana akcija do kraja.

Name

re Jaffa

16.02.2019 22:04

Još jaloviji je narod koji je gurnuo glavu u pijesak.

Name

Hercegovac

16.02.2019 22:35

Uvijek ista prica, iste uvrede i optuzbe. Davor pljuje na svakoga i na sve...

Name

Re Hercegovac

17.02.2019 08:44

Nije Davor nikoga ubio. Nije nikoga opljackao. Vapi za pravdom, a vidi da je nemocan. Ne treba njih pljuvati vec dooobro hraknuti na njih.

Name

Podrska

17.02.2019 22:17

Podrska roditeljima koji su izgubili najvrednije na surov i monstruozan nacin, samo oni znaju koliko to boli, i cekaju da se desi cudo-da u truloj drzavi odgovara neko sto njihovog sina vise nema.

Name

Kr

17.02.2019 22:25

Roditelji i porodico, izdrzite.nema rijeci koje tjese vasu tugu. Pravda mora dodji, ubice ce biti kaznjene ovako ili onako, kazna im je svaki pogled u ogledalo i u krvave ruke. Glume gospodu i visoke drzavne funkcionere a obicne su ubice. Monsrumi treba da nikad ne spavaju mirno i da docekaju vase muke.

Name

Mareee

16.02.2019 18:23

Pravda za Davida ✊✊✊!!!

ODGOVORITE
Name

Dora.

16.02.2019 22:26

Lupate kao otvoren Prozor.

Name

Boki

17.02.2019 11:27

Nikakve dokaze ti nemas. Da imas dao bi ih nekom drugom sudu i tuzilastvu. Ili na primer nevladinim organizacojama oni bi te u dupe ljubili za samo jedan snimak koji uvlace RS i njeno rukovodstvo. Ti samo laprdas. Obican prevarant. Procitan si. Sjedi tamo gdje si jer nisi ni za tamo.

Name

Nepristrasno

18.03.2019 23:13

Relativno skoro sam pocela da pratim slucaj, neostrascena sam, pa pokusavam da sagledam realno...motiv policije ili DB-a da ukloni dete tih godina ne moze postojati ukoliko je dete student, primerno, bez kriminalnog delovanja, tj.odgovara opisu vecine. Prica o "hakovanju" i na taj nacin ugrozavanju tajnih informacija drzave su bajke. Mnogo manji sistemi od njihovog, obezbedjeni su za toliko da u njih ne moze uci neki mali sajber genije. I prica ne bi bila degutantna do te mere , da idejni vodja cele nije popularni bloger, nad cijim se tekstovima svaki put setim onih viceva o glupim Bosancima i vremena devedesetih. Vasa drzava ili sta je vec RS, kao da je ostala zaglavljena u devedesetim... Stvarno sramotno. Divlji zapad.

Name

Lucky

16.02.2019 18:24

Istina i pravda za Davida, pravda za svu djecu! ✊✊✊

ODGOVORITE
Name

✊✊✊✊✊

16.02.2019 18:24

✊✊✊✊✊Pravda za Davida i njegove roditelje✊✊✊✊✊

ODGOVORITE
Name

Manja

16.02.2019 18:24

Davore, svaka ti čast, samo sve najbolje i najiskrenije mogu da kažem za ovog ČOVJEKA! Neka te čuvaju anđeli, želim ti snagu i uspjeh u ovoj tragičnoj priči, PODRŠKA DAVORE, DOBRI ČOVJEČE!!!

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 06:16

Zivio Lukac i policija RS öd gamadi nebi nogli ni u trgvinu otici samo udri p bandi

Name

Crno nebo nad Balkanom

17.02.2019 22:32

Podrska porodici. Po nekim komentarima se vidi da ovo nikad nece biti zemlja pametnih i prosvijecenih ljudi.

Name

Bando Dole

16.02.2019 18:27

BOŽE SAČUVAJ ŠTA SVE RADI OVAJ REŽIM SA NARODOM

ODGOVORITE
Name

Ooo

16.02.2019 22:46

Kakva vlast kakva opozicija svi se prodaju za dolar A unistili ste kultiru zivljenja sa ovim zaosralim nacinom zivljenja Pa ko i malo ima mozga ne uklapa se napravili ste zaostalu dezavu a mislite da ste pametni kraj

Name

RE

18.02.2019 20:08

U pravu si. Da mogu da dignem 10 miliona kredit ja bi bio premijer kod nas . Fino za 5 miliona kupio 45 poslanika a 5 dao RTRS-u i rijeseno. A onda 4 godine sve to fino vratio i to duplo .

Name

Om

16.02.2019 18:28

Bravo, Davore! I ne treba da se vraćate u ovu državu, niste je stvorili da bi vam ovi monstrumi ubili dijete. Velika podrška za Davora, Suzanu i Teodoru! PRAVDA ZA DAVIDA, SVU NAŠU DJECU I DOBRE LJUDE!

ODGOVORITE
Name

001

16.02.2019 18:28

Vjerujem ti i uvijek cu da ti vjerujem DAVORE jer dijete nema cijenu i jako dobro vidim i osjecam tvoju bol! PRAVDA.

ODGOVORITE
Name

Re 001

16.02.2019 18:48

Bravo, tako je! Dobri ljudi će uvijek biti uz Davora i Suzanu, jer ovo što su oni doživili, ne daj Bože nikome. PRAVDA ZA DAVIDA I SVU NAŠU DJECU!

Name

Kočićev vijenac

16.02.2019 18:29

PRAVDA ZA DAVIDA ✊, SVU NAŠU DJECU ✊ I OVAJ NAPAĆENI NAROD ✊! VELIKA PODRŠKA DAVORU I NJEGOVOJ PORODICI! ✊✊✊

ODGOVORITE
Name

Svedska

16.02.2019 18:31

Davore uz tebe smo!!! #PravdazaDavida Ubice setaju okolo i traze novu zrtvu :'(

ODGOVORITE
Name

Bg

16.02.2019 18:32

Svaka Vama čast na tolikoj hrabrosti. Neka Vas dragi Bog čuva! Pravda za Davida i svu decu ✊✊

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 06:20

Stvarno je hrabar hahahaha

Name

ZA RE

18.02.2019 10:26

UBICA ILI SAUČESNIK I NIŠTA VIŠE. ODAJU TE GLUPI KOMENTARI.

Name

Ninna

16.02.2019 18:32

Istina i pravda za DAVIDA! ✊

ODGOVORITE
Name

Anabela

16.02.2019 18:33

Zivio ćaća..✊✊ Pravda za Djakca✊✊

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 06:21

Caca prevarant hahahaha

Name

Re za Re

17.02.2019 10:32

Jes povuk'o crtu kad se toliko smijes.

Name

Re za Re

18.02.2019 10:00

Ko god da se krije iza šifre "Re" ima udjela u ubistvu Davida inače nebi ostavljao ovakve komentare.

Name

Podrška ✊

16.02.2019 18:33

Pravda za D✊A ✊V ✊I ✊D ✊A!

ODGOVORITE
Name

Kalina

16.02.2019 18:36

Istina i pravda za DAVIDA, za svu DJECU ✊! Ovo je zaista tuga! Velika podrška i svako dobro roditeljima...

ODGOVORITE
Name

B. L.

16.02.2019 18:38

PRAVDA ZA DAVIDA ✊

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

16.02.2019 18:38

Narode samo uz Davora on se bori da vasa djeca ne dozive sudbinu njegovog sina.Borite se za svoju djecu Davor vam samo zeli pomoci.Ne dozvolite da vam djeca budu zrtve ovih kriminalaca .

ODGOVORITE
Name

Dr

16.02.2019 18:39

Istina i pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

Boki

16.02.2019 18:39

Nikakve dokaze ti nemas. Da imas dao bi ih nekom drugom sudu i tuzilastvu. Ili na primer nevladinim organizacojama.

ODGOVORITE
Name

Re Boki

16.02.2019 18:58

Ti si toliko naporan. Šta tebi smeta Davor, samo pišeš gluposti??? Ako ne možeš pomoći, nemoj ni odmagati i pisati gluposti. Pozabavi se sa sobom! PRAVDA ZA DAVIDA ✊✊✊

Name

Re Boki

16.02.2019 19:00

Ti si baš glup ili se samo praviš??? Što bi on njima dao dokaze, šta će oni raditi ako im on sve da, to im je posao. Čovjek sve zna, samo hoće da i oni progovore! Pravda za Davida ✊

Name

Re Boki

16.02.2019 19:05

Otkud ti znaš da nema? Možda čeka pravi trenutak.

Name

Romanija

16.02.2019 19:11

Momčino, dodji malo kod nas da te malo preispitamo.

Name

re

16.02.2019 20:16

Što onda nudi 50.000 ako ima dokaze?

Name

Lebur Coga

16.02.2019 20:54

Da zivimo u normalnoj zemlji te pare bi nudio MUP, ali je MUP okupiran sakom beskorpuloznih mafijasa.

Name

re Boki

16.02.2019 22:05

Da mi je samo jedan dan tvoj mozak da se odmorim.

Name

Talija

17.02.2019 06:44

Kako su hrabri ovi kada ne moraju postaviti svoje ime i prezime,pa se onda drce;dodjite da cas preispitamo e pa nema vise bez veze price izadji na ulicu pa galami i probaj rastjerati jos jednom miran narod pa ces vidjeti pteispitivanja sjetices se koje si pelene prve usro.Jakih laznjaka a ovamo prc

Name

Pzd

17.02.2019 08:33

Ma koje nevladine organizacije sve pod istom šapom sindikat udruženje potrošača .Pravda !!! ?

Name

nema tri ciste

17.02.2019 09:27

Prije je teretio za ubistvo i Radena.Sada ga ne spominje na spisku ubica.Koga taj nije sve blatio.

Name

Boki

17.02.2019 11:30

U jebote jake marve. Opet cemo vas peglati.

Name

Sta reci

17.02.2019 22:40

Boki Boki kako li si jadan i bijedan.polako..zivot je dug,ako nemas imaces dijete, unuce...bumerang. Podrska porodici koja se suoci sa najstrasnijim bolom u zivotu.

Name

Re za šifre "Re i Boki"

18.02.2019 10:05

Lica pod šiframa "Re" i "Boki" ili imaju udjela u ubistvu Davida ili su totalni debili pa se pišući grozne komentare iživljavaju nad ucvijeljenim i povrijeđenim roditeljima i prijateljima stradalog momka.

Name

Ale

16.02.2019 18:51

Istina i pravda za Davida, Dženana i svu ubijenu djecu! Podrška porodici Dragičević, samo hrabro!

ODGOVORITE
Name

BRAVO ĆAĆA ✊✊✊

16.02.2019 18:54

PRAVDA ZA DAVIDA ✊✊✊! TATA DAVOR, MAMA SUZANA I SESTRA TEODORA NIKADA NEĆE OSTATI SAMI! DA VIDE, DAVIDE ✊✊✊!

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 06:23

Al su sami vi sto laprdajte ste ih izdali a bogami i oni vama nisu ostali duzni

Name

Katica

16.02.2019 18:56

Potpuno razumijem Davora, jako tesko je izgubiti djete na takav nacin , znati Sta SE desilo I tko je saucesnik, a biti obespravljen , nije lako, mnogi bi vec odavno uzeli stvar u svoje ruk,a on Jos uvjek pokusava pravno. Veliki je to covjek, zelim mu srecu na putu do Pravde!

ODGOVORITE
Name

Moly

16.02.2019 19:02

Pravda za Davida!!!

ODGOVORITE
Name

PTPC

16.02.2019 19:05

Pravda za Davida Robija za đubrad i ubice

ODGOVORITE
Name

Re

16.02.2019 20:15

I to doživotna robija za ovakve monstrume! Pravda za Davida i svu djecu!

Name

Re

17.02.2019 06:25

Nebitni ste

Name

J_anaaaa

16.02.2019 19:06

Pravda za Davida ✊

ODGOVORITE
Name

Pravda

16.02.2019 19:16

Podrška za Davora. Istrajati se mora, ili nas nema.

ODGOVORITE
Name

Aca Doboj

16.02.2019 19:53

Dobri napaćeni čovječe, Bog neka ti podari zdravlje i mir u duši. I tebi i tvojim najbližima. Ni ja se nisam borio za ovakvu srpsku, zato sa svojih 52 godine kupim sinove i ženu i odlazim odavde.

ODGOVORITE
Name

Veteran

16.02.2019 22:39

Ma bas me interesuje kako mozes da pokupis sinove i zenu i gde bi to mogao otici u tim godinama mozda do Federacije Bosnjaka i Hrvata.Mislis da je tamo bolje.

Name

PRAVDA ✊

16.02.2019 19:55

Zivio Davore , tvoje rijeci su potvrdile sve , jos od samog pocetka Davidovog ubitstva. I nakon godinu dana nisi demantovan od strane nabrojanih ubica , niti su dokazali da tvoje rijeci nisu validne . Znaci da si ti u pravu i znas sve . BANJALUKA JE MALA .

ODGOVORITE
Name

AP

16.02.2019 19:56

Uz tebe smo Davore!!!

ODGOVORITE
Name

Kao

16.02.2019 20:03

Dosadio si i bogu i narodu.

ODGOVORITE
Name

re kao

16.02.2019 22:07

Veoma maliciozan komentar. Niko ne zna šta ga već sutra u životu čeka.

Name

Djeneral

16.02.2019 22:19

Ako sebe smatraš narodom?Onda ti vjerujem!!!

Name

zux

18.02.2019 13:56

mozda tebi jeste, ali nas je vise kojima nije i koji jedva čekaju epilog svega...ne mogu se braniti i čuvati narednih deset godina, negdje će kiksati, jer su zločinci...

Name

Cactus

16.02.2019 20:08

Pravda za Davida ✊✊✊✊✊

ODGOVORITE
Name

✊!

16.02.2019 20:10

✊PRAVDA ZA DAVIDA ✊

ODGOVORITE
Name

Izet

16.02.2019 21:15

Davore dobri na ovo sve covjek nemoze biti pzmetan niti moze odgonetnuti jer mi zivimo na takvom tlu ne uredenom da korupcija vlada sile se korsre i za kratko vreme nece imati na kome silu provoditi jer jer narod ode nece niko vise da bude rob za 500 km i plus ta garnitura u vrhu vlasti sudstvo policija to je jedno milijarde su oplackane ko je odgovaro niko prema tome dok je ova vlast nema nema pomaka za davida ni memica iz sarajeva samo zelim davoru zdravlje i sabur

Name

OgY

16.02.2019 20:38

Pravda za Davida ✊✊✊!!!

ODGOVORITE
Name

MiM

16.02.2019 20:38

PRAVDA ZA DAVIDA.

ODGOVORITE
Name

GLAS NARODA

16.02.2019 20:45

PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA SVE UBIJENE! STOP NEKAŽNJENIM UBISTVIMA!!!

ODGOVORITE
Name

Mićko

16.02.2019 20:46

Pravda za Davida ✊✊

ODGOVORITE
Name

Arena

16.02.2019 20:48

Postovani Davore,hvala ti sto prolio svoju krv za ovu zemlju po kojom mi hodamo.Mogao si kao Lukac tuziti RS i svoju krv naplatiti,mogao si biti ratni profiter ali nisi.I sada si veliki borac za svog mucki ubijenog sina,od strane domacih bolesnih i pohlepnih neljudi.Zelim ti da se izboris za pravdu dobri covjece.

ODGOVORITE
Name

b_l

16.02.2019 20:49

Želimo samo istinu i naravno, monstrumi da odgovaraju za sva ubistva, a ne da se slobodno šetaju!!! Pravda za Davida! Podrška Davoru i njegovoj porodici.

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 06:33

Pravda za Davida a ovome davoru zelim da pravda i njega stigne

Name

Re za Re

17.02.2019 10:34

Zar ne vidis da je "tog" Davora previse toga stiglo? Boze sacuvaj!

Name

Rada

16.02.2019 20:51

Pravda za svu djecu, pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

Arhandjelo

16.02.2019 20:51

Nema odustajanja dok god i jedan od ovih zlocinaca hoda po ovoj svetoj zemlji. Imena imamo nase ce doci kad tad Pravda za naseg Davida.

ODGOVORITE
Name

Nikos

16.02.2019 20:52

✊ Pravda ✊ za ✊ Davida ✊!

ODGOVORITE
Name

best

16.02.2019 20:57

Pravda za Davida ✊

ODGOVORITE
Name

Milan.B.

16.02.2019 20:59

Iskreno se nadam da ce doci do one prave istine i samo jedne,moje nade su jedno a surova realnost u R.S. sa ovakvim ljudima na vlasti su drugo. Od spremacice osnovne skole do precednika- mito -korupcija i kriminal,situacija nevjerovatna, nerazumna i ocajna za sve one koji nisu u toj sprezi.ZALOSNO ali realno predvidjanje da se to nemoze vise iskorjeniti,na bolje nece ici bar za narednih 40-50 god.

ODGOVORITE
Name

Pitanje

16.02.2019 21:04

Moze li se predmet izuzeti iz Tužilastva i predati ga na međunarodni sud!

ODGOVORITE
Name

Ne moze

18.02.2019 13:14

Ne moze. Prvo se moraju proci sve instance domacih sudova, pa tek sa poslednjom sudskom odlukom ici na medjunarpdni sud u obliku zalbe.

Name

Joco

16.02.2019 21:23

BRAVO, DAVORE! PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA! VELIKA PODRŠKA ZA VAS!

ODGOVORITE
Name

wbm

16.02.2019 21:25

Od prvog dana ubistva se govorilo da taj Filip ima veze da ubistvom pokojnog Davida!!!

ODGOVORITE
Name

re

16.02.2019 22:59

Mislis F.C.

Name

Luka

17.02.2019 06:24

Filip zna sve. Glavni krivac.

Name

Dred

16.02.2019 21:27

PRAVDA ZA NASEG DAVIDA.POZDRAV DAVORU I PODRSKA,CACA,VOLIMO TE SVI!

ODGOVORITE
Name

RE

16.02.2019 22:26

Covjek je sve rekao, pametnom dosta, treba samo desifrovati i posloziti kockice. Jasno je da je umjesan mamin sin, i produzena ruka Lukaca. Vidjeo David sto nije smjeo. Ponekad pamet inteligencija i nije dobra jel iz prilozenog ode glava. Uvezana hobotnica Dodik, Lukac Zeljka i njihovi podanici u sudstvu i institucijama su karike dobro spojene i cvrsto uvezane u lanac koji se tesko moze prekinuti.Ali treba da znate, danas Davor a sutra drugi, treci i.......!!!!!!

Name

Boki

17.02.2019 11:35

Ajde. Policija svakako cita ove nebuloze. Kada vam zakucaju na vrata onda kmecite ko pi..ke.

Name

Re Boki

17.02.2019 20:04

Drž se baja motike.

Name

luka

16.02.2019 21:48

Podrška porodici Dragičević u borbi za istinu i pravdu za ubijenog sina. David je ostavio velike emocije ulicama Banja luke,trgom i svuda kud je prošao ostao je njegov trag i pozitivna energija. Vječno će duhovno biti u gradu prisutan.

ODGOVORITE
Name

КСС

16.02.2019 22:48

Дирљиве емоције повезују људе који се и не познају али осјећају бол​ и непрсвду ходећи мјестом гдје је било срце на Давидовом тргу.Приђимо и у тишини застанимо на том мјесту.Недељом будимо у храмовима на јутарњој молитви и помолимо се за Давида.ПРАВДА ЋЕ СИГУРНО ДОЋИ.

Name

Mila

16.02.2019 22:09

Podrška roditeljima.

ODGOVORITE
Name

Pravda BL

16.02.2019 22:14

Kad covjek umisli da je mnogo vazan, kako se to ono zove

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 09:18

Dodikoizam.

Name

Re

17.02.2019 10:23

Dodikoizam.

Name

Podrška ✊

16.02.2019 22:15

Ja se Vama Davore zaista divim! Svaka Vam čast, toliko se borite i imate snage i pored svega što ste preživjeli. Pravda za DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

Mirko

16.02.2019 22:26

Podrzavam istinu i pravdu za Davida, ali ovaj njegov otac je izgubio razum.Sve on zna, a ustvari nezna nista samo predpostavlja.Koliko on nabroji ubica i saucesnika mislim da su samo 2-3 ubice ili saucesnici,a ostali od gore nabrojanih nemaju nikakve veze sa ubistvom.

ODGOVORITE
Name

Re Mirko

17.02.2019 07:28

branis nekoga ili si glup

Name

Mirko

17.02.2019 19:31

Nikoga ja ne branim,a ako neko misli drugacije od tebe ne znaci da je glup.

Name

Re Mirko

17.02.2019 20:05

A otkud ti znaš ko ima, a ko nema veze sa ubistvom?

Name

RRR

16.02.2019 22:42

Djete ti je klosar navucen na tablete spid i travu pomiri se sa tim i prestani kriviti druge ljude

ODGOVORITE
Name

re RRR

17.02.2019 07:28

Опет си прескочио терапију, а знаш да мораш редовно узимати.

Name

Arena

17.02.2019 07:34

Nije istina.

Name

BL Revolt

17.02.2019 09:19

Klošar si ti i to klošarčina...Sve je jasno,Davor sad spominje Taliju i kuma,jer je to bilo po život opasno ovdje.Taman i da se dokaže da je pokojni David D. imao dodira sa dilanjem i drogom,iza svega stoji pitanje-A ZA KOGA JE DILAO i KO GA JE UBIO???E,zbog toga se ovo ovdje NIKAD neće rješiti na ljudski i zakonski način.Očigledno je da se cijelo vrijeme ne smiju spomenuti imena dva bosa-kuma iz Talije i Kaje.To su kumovi svega,Lukač,Dodik i ostali su za nivo ispod u toj mafiji,kao i u svakoj mafiji,je li.Na kraju,šta bi sa ubijenim Čubrilovićem prije 3 godine na ulazu vile ,preko puta "San Rema"!?!Oko milion i po maraka,za koje se šuškalo,ali -i količina kokaina koju NIKO ne spominje,a koja vrijedi milione na tržištu.Za koga je on radio,i kada je bila istraga?????Dajte,ljudi,nemojte se više praviti budale ,sve je jasno.Slučaj D.Dragičevića je prelijevanje čaše,objavljeno,obznanjeno sa PUNIM PRAVOM od strane Davora i Suzane.Jer,ima i druge djece koja su ubijena,a nisu ni blizu droge i dilanja bila.A ovaj ovdje svijet i dalje ćuti dok im se ispred nosa sve živo pljačka,krade i poskupljuje.Zato im i odgovara da najbolji i najsposobniji,od znanja i zanata razgule vani.Ende.

Name

Re

17.02.2019 09:21

Ko prodaje tablete i ostale opijate. Jel murija preko klinaca poput Filipa Ćuluma, Đorđa Rađena i sličnih.

Name

BLuka

16.02.2019 23:14

Polako Dragičeviću, imaš moju podršku ali polako s imenima te djece;tvoje je dijete umoreno ali nemoj ti kao oni tuđe dijete za nešto optuživati.

ODGOVORITE
Name

Zlostavljani i progtanjani

16.02.2019 23:26

Pokojni David je otkrio veliki kriminal u reziji MPU-a i platio glavom za to.Zlocinci su se godinama uvlacili u MUP.Ima tu i postenih ljudi ali je rukovofeva struktura kriminalizovana.Nazalost postem svijet ne moze zivjeti sigurno,opkoljeni su kriminalom.Mafija je u policiji i ne vidim nacin da se to ocisti.Nazalost.Podrska Davoru i Pravdi za Davida ali je potreban otklon od propale opozicije.PRAVDA ZA SAVIDA.

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 14:02

Stotinu teorija i pretpostavki, narod inače voli teorije zavjere, sve same teorije

Name

SALE

16.02.2019 23:58

Davore dosadan si. Sin ti nije bio tako cist kao sto ti mislis.

ODGOVORITE
Name

RE

17.02.2019 09:27

A ti si cist?I oni NABROJANI su cisti?Svi su zlatni!More,sikter,od mrtvog djeteta.Sram vas bilo,ni mrtvog ga ne podnosite.Pravda ce stici,zato vasa nervoza.Dozivotna vam je malo.

Name

Re

17.02.2019 10:21

Mnogi nisu cisti pa zive. I jos odlucuju o nasim sudbinama. David je bio dobar djecak al nije dao na sebe i eto problema. Nije fermao dzibere koji misle da su bitni. A evo npr. inspektor Karanovic. Kad god djeluje sam on dobije po njusci. I jos preklinje, kukumace i moli. A kad je u coporu i jos nadrogiran, onda misli sa je veliki i jak.

Name

Valtet

17.02.2019 06:33

Ja sam mislio da je sifra “Vazduh trepti kao da nebo gori,sprema se oluja“ ,kada ono vidi vraze ,sifra za motiv “Talija“??? Sve govori svaka cast valjda radio tamo pa nije dobio baksis?Zezno je i Valtera

ODGOVORITE
Name

Fb

17.02.2019 06:39

PRAVDA.ZA.DAVIDA.I.DJENANA.I.OSTALIM.UBIJENIM.PODRSKA.NJIHOVIM.RODITELJIMA.SMRT.UBICAMA.

ODGOVORITE
Name

PONOSNI SLOBODNI LJUDI

17.02.2019 07:02

DAVIDE DUSO NASA POCIVAJ U MIRU. UBICE DOLAZIMO PO VAS JEDNOG PO JEDNOG NECETE SE IZVUCI SRBI DAJTE BESU.... IDEMO DO KRAJA DAVIDE SINE ZIVJECES ZAUVIJEK

ODGOVORITE
Name

D

17.02.2019 07:03

pojedinaci još ustrajaju u naivnostima ,kaže Dragičević ,,poručujem narodu ustrajajte do kraja" ,zašto on nije ustrajo do kraja na čelu pokreta ,i još daće dokaze on kad se proces završi,nigde logike pa dokazi su potrebni u toku procesa da se proces ne završi pogrešno,Podržavam pokret ali na ovakav način nikada

ODGOVORITE
Name

MGRAD

17.02.2019 07:46

Sve je laz samo pusta laz. Niko od nabrojanih nema veze sa ubistvom samo laze i optuzuje ljude , zato je i nagulio pa glumi heroja iz tople sobe.

ODGOVORITE
Name

Re

17.02.2019 10:15

I ja bih tako muslio da ne pogledah onu presicu, pa da ne cuh izjave Lukaca. Pa onda krenuse price iz MUP a o Buserkinom sinu, Regodicu, Culumima, Karanovicu, kadetima.. Pa jbt ako pricaju drotovi...

Name

Milan

17.02.2019 08:13

Jos mi nije jasno, za koji je pipak ogromne kriminalne kriminalne hobotnice taknuo "obicni momak".

ODGOVORITE
Name

Podrska iz Srbije

17.02.2019 15:12

Bravo Davore, sve si rekao. Svima je sve jasno. Karma je cudo. Dodje-kad tad po svoje.

ODGOVORITE
Name

синип

17.02.2019 19:09

Па дошла је и по Давора?

Name

Osmaci

17.02.2019 17:45

Pravda za davora

ODGOVORITE
Name

fgh

18.02.2019 14:39

koliko si puta iznosio optuzbe na razne ljude,ko da ti veruje

ODGOVORITE
Name

pravda

18.02.2019 16:59

pravda za davida

ODGOVORITE
Name

Dokica

18.02.2019 20:17

Ma de se ti izgubi.sumljiv si mi iti.

ODGOVORITE
Name

синип

18.02.2019 20:50

Јесте, има баш много тих сумЉивих. :-)

Name

Trt

19.02.2019 09:17

Ponudili su Đorđa Rađena, Filipa Ćuluma, koji su sudjelovali i još dvojicu inspektora.....

ODGOVORITE