Смањити цијену гријања и воде

Ја вјерујем у становнике Добоја и убијеђен сам да ће људи масовно изаћи на изборе и рећи велико "не" стању у којем се сада налази наш град, изјавио је кандидат СДС-а за градоначелника Добоја Небојша Шајиновић, гостујући у емисији „Данас у Српској“ БН телевизије.

Република Српска 15.02.2019 | 20:21
Смањити цијену гријања и воде
Он је поручио да Добоју треба градоначелник који ће моћи слободно изађи међу грађане и који ће радити у интересу сваког становника овог града, а не само уске групе људи.

„Након дужег периода, Добојлије имају могућност избора. Мој основни утисак у овој кампањи је да је народу Добоја прекипјело све ово што је на снази посљедњих 12 година и да ће рећи 'не' Обрену Петровићу и његовој политици“, истакао је Шајиновић.

Он је навео да су кампању за ванредне изборе у Добоју окарактерисале уцјене и притисци и нехуман однос према људима од стране власти, која је у великом страху од пораза на изборима.

„Данас сам се још једном увјерио да њихова бахатост нема граница, када сам хтио посјетити спомен-собу погинулим борцима Добоја. Та посјета требало је да означи и завршетак моје кампање на овим изборима, а дочекала су ме закључана врата“, казао је Шајиновић, истичући да га то није спријечило да ода почаст људима који су своје животе дали за Републику Српску.

Говорећи о конкретним мјерама које планира предузети након избора, Шајиновић је рекао да ће смањити цијену гријања и воде за 30 одсто.

„За ту мјеру имам основа, јер се новац који је узет од становника Добоја узалудно троши, што најбоље говори чињеница да четири милиона марака годишње иде на плате савјетника који и не долазе на посао“, казао је Шајиновић.

Као главни приоритет, Шајиновић је најавио привлачење инвеститора и отварање нових радних мјеста у реалном сектору.

„Инвеститоре треба привлачити, а не рекетирати. Разговарао сам са два велика инвеститора који желе отворити радна мјеста у нашем граду, али то због бахатог односа садашње власти нису учинили. Ја сматрам да се мора урадити све да бисмо нашим становницима омогућили да остану и раде у Добоју“, истакао је Шајиновић.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ВАЛТЕР БРАНИ ДОБОЈ

15.02.2019 20:03

.Изађимо сви на бирачка мјеста,гласајмо за овог младог човјека и отјерајмо криминалце политичаре у мишју рупу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

15.02.2019 21:06

Већина жена у водоводу и топлани се хвали како немају шта радити и да по цијели дан фејсбуче. Казу да им је Једина обавеза скупови у предизборној кампањи. Када се изузме новац за те нераднике, као и куповина службених возила око 100 000 км, цијене воде и грејања би могле бити ниже за 30%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.02.2019 21:41

Могла би све у све и једном граду. Одавно вец у појединим предузецима немају ни столица за сједење колико их има.

Name

Нострадамус

15.02.2019 21:26

Драги Небојса ако мислис несто да радис хајде за Њемацку.Народ неце да гласа за оне који хоце да несто раде да буде народу боље.Народ хоце да буде јос горе једино да им обецас да ако добијес изборе прелазис у Снсд секту.Тек онда мозес оцекивати побједу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

момо

16.02.2019 06:22

Јес јес сто си се пријављиво кад не морес добити насег кандидата добро ти казе цовјек иди код свабе на бустелу а на спусти да србујемо

Name

Асд

15.02.2019 21:58

На задњим изборима је народ показао да свјесно гласа за пљачку, приватне факултете, плату од 490 км, повећање ПДВ, повећање акциза на гориво и др.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатичанин

15.02.2019 22:19

Небојша Шајиновић најављује потпуно нови тип култивисаног, образованог и добро васпитаног политичара и смјену генерација не само у Добоју него и у цијелој Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.02.2019 08:04

Надајмо се да це успјети,јер зна се како секта управља гласацком масинеријом.Крузе данима под окриљем ноци.Нека се Добојлије заувијек опросте од сељаклука,сатора и примитивизма.

Name

Марија

16.02.2019 05:27

Ста да радимо ми у Бијељини најскупљу воду плаћамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

16.02.2019 17:18

Немојте да тросите воду.

Name

Пемзионер

16.02.2019 11:14

Али повецати тензије....

ОДГОВОРИТЕ