Smanjiti cijenu grijanja i vode

Ja vjerujem u stanovnike Doboja i ubijeđen sam da će ljudi masovno izaći na izbore i reći veliko "ne" stanju u kojem se sada nalazi naš grad, izjavio je kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja Nebojša Šajinović, gostujući u emisiji „Danas u Srpskoj“ BN televizije.

Republika Srpska 15.02.2019 | 20:21
Smanjiti cijenu grijanja i vode
On je poručio da Doboju treba gradonačelnik koji će moći slobodno izađi među građane i koji će raditi u interesu svakog stanovnika ovog grada, a ne samo uske grupe ljudi.

„Nakon dužeg perioda, Dobojlije imaju mogućnost izbora. Moj osnovni utisak u ovoj kampanji je da je narodu Doboja prekipjelo sve ovo što je na snazi posljednjih 12 godina i da će reći 'ne' Obrenu Petroviću i njegovoj politici“, istakao je Šajinović.

On je naveo da su kampanju za vanredne izbore u Doboju okarakterisale ucjene i pritisci i nehuman odnos prema ljudima od strane vlasti, koja je u velikom strahu od poraza na izborima.

„Danas sam se još jednom uvjerio da njihova bahatost nema granica, kada sam htio posjetiti spomen-sobu poginulim borcima Doboja. Ta posjeta trebalo je da označi i završetak moje kampanje na ovim izborima, a dočekala su me zaključana vrata“, kazao je Šajinović, ističući da ga to nije spriječilo da oda počast ljudima koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku.

Govoreći o konkretnim mjerama koje planira preduzeti nakon izbora, Šajinović je rekao da će smanjiti cijenu grijanja i vode za 30 odsto.

„Za tu mjeru imam osnova, jer se novac koji je uzet od stanovnika Doboja uzaludno troši, što najbolje govori činjenica da četiri miliona maraka godišnje ide na plate savjetnika koji i ne dolaze na posao“, kazao je Šajinović.

Кao glavni prioritet, Šajinović je najavio privlačenje investitora i otvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru.

„Investitore treba privlačiti, a ne reketirati. Razgovarao sam sa dva velika investitora koji žele otvoriti radna mjesta u našem gradu, ali to zbog bahatog odnosa sadašnje vlasti nisu učinili. Ja smatram da se mora uraditi sve da bismo našim stanovnicima omogućili da ostanu i rade u Doboju“, istakao je Šajinović.

(BN)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

VALTER BRANI DOBOJ

15.02.2019 20:03

.Izađimo svi na biračka mjesta,glasajmo za ovog mladog čovjeka i otjerajmo kriminalce političare u mišju rupu.

ODGOVORITE
Name

Logika

15.02.2019 21:06

Većina žena u vodovodu i toplani se hvali kako nemaju šta raditi i da po cijeli dan fejsbuče. Kazu da im je Jedina obaveza skupovi u predizbornoj kampanji. Kada se izuzme novac za te neradnike, kao i kupovina službenih vozila oko 100 000 km, cijene vode i grejanja bi mogle biti niže za 30%.

ODGOVORITE
Name

Re

15.02.2019 21:41

Mogla bi sve u sve i jednom gradu. Odavno vec u pojedinim preduzecima nemaju ni stolica za sjedenje koliko ih ima.

Name

Nostradamus

15.02.2019 21:26

Dragi Nebojsa ako mislis nesto da radis hajde za Njemacku.Narod nece da glasa za one koji hoce da nesto rade da bude narodu bolje.Narod hoce da bude jos gore jedino da im obecas da ako dobijes izbore prelazis u Snsd sektu.Tek onda mozes ocekivati pobjedu.

ODGOVORITE
Name

momo

16.02.2019 06:22

Jes jes sto si se prijavljivo kad ne mores dobiti naseg kandidata dobro ti kaze covjek idi kod svabe na bustelu a na spusti da srbujemo

Name

Asd

15.02.2019 21:58

Na zadnjim izborima je narod pokazao da svjesno glasa za pljačku, privatne fakultete, platu od 490 km, povećanje PDV, povećanje akciza na gorivo i dr.

ODGOVORITE
Name

Rogatičanin

15.02.2019 22:19

Nebojša Šajinović najavljuje potpuno novi tip kultivisanog, obrazovanog i dobro vaspitanog političara i smjenu generacija ne samo u Doboju nego i u cijeloj Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Re

16.02.2019 08:04

Nadajmo se da ce uspjeti,jer zna se kako sekta upravlja glasackom masinerijom.Kruze danima pod okriljem noci.Neka se Dobojlije zauvijek oproste od seljakluka,satora i primitivizma.

Name

Marija

16.02.2019 05:27

Sta da radimo mi u Bijeljini najskuplju vodu plaćamo.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

16.02.2019 17:18

Nemojte da trosite vodu.

Name

Pemzioner

16.02.2019 11:14

Ali povecati tenzije....

ODGOVORITE