Реванш меч Фјурија и Вајлдера биће објављен сутра!

Све је извесније да ћемо ускоро гледати нови меч између Тајсона Фјурија и Деонтеја Вајлдера.

Остали спортови 17.02.2019 | 19:30
Реванш меч Фјурија и Вајлдера биће објављен сутра!
Како је најављено из Фјуријевог штаба, очекује се да ће сви детаљи о реванш мечу бити објављени у понедељак, 18. фебруара.

Фјури је тврдио да није имао среће да освоји титулу у WБЦ верзији на претходном мечу у Лос Анђелесу, јер је Вајлдер успео одлуком судија да тријумфује пред домаћим навијачима.

Како сада ствари стоје, Фјури ће сасвим сигурно добити прилику за реванш, а очекује се да ће до њега доћи 18. маја у Њујорку.

"У понедељак ћемо све објавити. Тада ћемо бити у позицији да све откријемо све о будућим плановима Тајсона", изјавио је Фјуријев представник Френк Ворен.

Оба табора су тражили начин како да закажу меч, а незванично, било је доста спора око поделе новца и самог избора места где би се нови меч одржао.

Прва опција био је Лас Вегас, али је Фјури потом инсистирао да се изаберу три неутралне судије, што није било у складу са правилима Државне спортске комисије у Невади.

Тако се дошло до опције да се меч ипак одржи у "Медисон Сквер гардену" у Њујорку и то ће, највероватније, бити прихваћено.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар