Данијела Карић у дуету са Еленом Ристеском

Певачице Данијела Карић и Елена Ристеска ујединиле су гласове у песми „Срца се погреше“, која је најављена као увод у Данијелин велики повратак на регионалну музичку сцену.

Забава 01.02.2019 | 12:33
Данијела Карић у дуету са Еленом Ристеском
После пет година дискографске паузе, без много најаве, певачица Данијела Карић је изненадила публику објавивши песму Срца се погреше, коју је отпевала у дуету са македонском звездом Еленом Ристеском.


Њихов заједнички сингл прати и високобуџетни спот сниман на тајној локацији у Београду, а у њему се појављују најбољи српски балетски играчи Нина Булајић, Олга Олћан, Милан Рус и Игор Грабовица.

Као специјални гост у споту се појављује и Данијелин вереник, плесач Иван Милеуснић, који је био и иницијатор овог музичког пројекта.



„Музика је одувек била моја највећа љубав, али је било потребно време да се догоди права песма и прави тренутак да би јој се поново вратила. За то је ‘крив' мој Иван који је одлучио да ме изненади и поклони ми песму Срца се погреше, коју је написала преталентована Александра Милутиновић. А онда се догодила и сјајна сарадња са нашом драгом Еленом. Толико лепе енергије и труда је уложено у овај пројекат, зато сам једва чекала да га представимо публици“, каже Данијела Карић.



С обзиром на то да је у питању сарадња између две певачице познате регионалној јавности, песма је већ изазвала велику пажњу у Србији и Македонији, али и у другим земљама окружења.


Спот који прати песму Срца се погреше режирао је Милош Шаровић, а видео је објављен на званичном Јутјуб каналу Данијеле Карић. Ово је прва у низу песама које ће ова певачица објавити током 2019. године.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар