Danijela Karić u duetu sa Elenom Risteskom

Pevačice Danijela Karić i Elena Risteska ujedinile su glasove u pesmi „Srca se pogreše“, koja je najavljena kao uvod u Danijelin veliki povratak na regionalnu muzičku scenu.

Zabava 01.02.2019 | 12:33
Danijela Karić u duetu sa Elenom Risteskom
Posle pet godina diskografske pauze, bez mnogo najave, pevačica Danijela Karić je iznenadila publiku objavivši pesmu Srca se pogreše, koju je otpevala u duetu sa makedonskom zvezdom Elenom Risteskom.


Njihov zajednički singl prati i visokobudžetni spot sniman na tajnoj lokaciji u Beogradu, a u njemu se pojavljuju najbolji srpski baletski igrači Nina Bulajić, Olga Olćan, Milan Rus i Igor Grabovica.

Kao specijalni gost u spotu se pojavljuje i Danijelin verenik, plesač Ivan Mileusnić, koji je bio i inicijator ovog muzičkog projekta.



„Muzika je oduvek bila moja najveća ljubav, ali je bilo potrebno vreme da se dogodi prava pesma i pravi trenutak da bi joj se ponovo vratila. Za to je ‘kriv' moj Ivan koji je odlučio da me iznenadi i pokloni mi pesmu Srca se pogreše, koju je napisala pretalentovana Aleksandra Milutinović. A onda se dogodila i sjajna saradnja sa našom dragom Elenom. Toliko lepe energije i truda je uloženo u ovaj projekat, zato sam jedva čekala da ga predstavimo publici“, kaže Danijela Karić.



S obzirom na to da je u pitanju saradnja između dve pevačice poznate regionalnoj javnosti, pesma je već izazvala veliku pažnju u Srbiji i Makedoniji, ali i u drugim zemljama okruženja.


Spot koji prati pesmu Srca se pogreše režirao je Miloš Šarović, a video je objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu Danijele Karić. Ovo je prva u nizu pesama koje će ova pevačica objaviti tokom 2019. godine.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar