Дјевојке желе овакве поруке

Жељели да прихватимо или не, ствари које напишемо у СМС поруци у већини случајева су потпуно исте важности као и оне које изговоримо.

Забава 31.01.2019 | 19:21
Дјевојке желе овакве поруке
Наравно да није исто као када дјевојци уживо кажете да је волите гледајући је у очи и када јој то само напишете, али то ипак није изговор да подигнете бијелу заставу када комуницирате преко СМС порука.

Охрабрујемо вас да будете искрени о својим осјећањима и да не чекате десет минута како бисте јој одговорили на поруку у откријте којих осам порука морате да јој пошаљете:

Порука за добро јутро

Размислите добро – ово је порука коју ће она прво видјети када се пробуди. Морате да будете мало креативнији од обичног “Добро јутро”, јер је овај садржај поруке добила вјероватно сто пута, а ви желите да се истакнете и “будете тотално другачији од других”.

“Добро јутро, лепотице” је већ боље – није превише провокативно, а опет је секси и топло.

Било ми је баш лијепо

Ако сте се заиста добро провели синоћ са дјевојком, није на одмет да јој то и кажете, јер како ће другачије знати?

Нека порука буде кратка и слатка и пређите право на поенту. Ако сте се супер забавили, само напишите:”Стварно ми је било забавно с тобом синоћ”.

Управо сам помислио на тебе

Морате да будете опрезни колико ћете бити опуштени с оваквом врстом садржаја поруке. Ако претерате, ризикујете да звучите помало језиво.

Ако се њена осећања не поклапају сто посто с вашим, онда ће јој бити помало непријатно.

Са друге стране, ако су вам осјећања истог интензитета, овај тип поруке ће је попутно помјерити. На овај начин ћете јој показати колико заправо мислите на њу у току дана и да сте довољно сензитивни  и храбри да јој то и кажете.

Ово је оно што те чини посебном

Ако постоји једна ствар коју жене воле, осим дијаманата и парфема, онда је то комплимент. Стога, ако постоји неки аспект њене личности који вас посебно одушевљава, немојте да се плашите да јој то и кажете. Заправо, требало би да будете више уплашени око тога шта не треба да кажете.

Спонтана порука о томе колико је лијепа или начин на који се обукла ће јој много значиит и још више је заинтересовати.

Недостајеш ми

Не препоручујемо вам ову поруку ако сте у раном периоду везе, али ако сте већ дуже времена заједно, онда је природно да вам недостаје када се раздвојени, а ако је то заиста тако, нећете је повредити ако јој то и кажете.

Она жели да зна да жудите за њом, јер ће се тако осјетити посебном, а ви то свакако и желите.

Волим те

Када дођете до тог стадијума, ваша девојка ће желети да зна и да чује да је волите.

Немојте да претерујете с тим порукама, јер је ефектније ако јој осећања изразите уживо, али ако јој пошаљете поруку у току напорног пословног дана, наравно да ћете јој измамити осмех на лице.

Како ти је прошао дан?

Када је питате како је провела дан, то значи да вам је заиста и стало.

Жао ми је

Наравно да је нормално да се понекада споречкате, али је такође важно да кажете и да јој признате када сте погријешили и да јој кажете да вам је жао.

(менсхеалтх.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милијана

31.01.2019 19:17

Све је у личном контакту а ово нема везе са везом. Бајке за лаку ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микиии

31.01.2019 19:38

Немој тако. Битна је пазња.

Name

Мани Порука

31.01.2019 19:51

Љубав без секса је исто као цевапи без лука.

ОДГОВОРИТЕ