Djevojke žele ovakve poruke

Željeli da prihvatimo ili ne, stvari koje napišemo u SMS poruci u većini slučajeva su potpuno iste važnosti kao i one koje izgovorimo.

Zabava 31.01.2019 | 19:21
Djevojke žele ovakve poruke
Naravno da nije isto kao kada djevojci uživo kažete da je volite gledajući je u oči i kada joj to samo napišete, ali to ipak nije izgovor da podignete bijelu zastavu kada komunicirate preko SMS poruka.

Ohrabrujemo vas da budete iskreni o svojim osjećanjima i da ne čekate deset minuta kako biste joj odgovorili na poruku u otkrijte kojih osam poruka morate da joj pošaljete:

Poruka za dobro jutro

Razmislite dobro – ovo je poruka koju će ona prvo vidjeti kada se probudi. Morate da budete malo kreativniji od običnog “Dobro jutro”, jer je ovaj sadržaj poruke dobila vjerovatno sto puta, a vi želite da se istaknete i “budete totalno drugačiji od drugih”.

“Dobro jutro, lepotice” je već bolje – nije previše provokativno, a opet je seksi i toplo.

Bilo mi je baš lijepo

Ako ste se zaista dobro proveli sinoć sa djevojkom, nije na odmet da joj to i kažete, jer kako će drugačije znati?

Neka poruka bude kratka i slatka i pređite pravo na poentu. Ako ste se super zabavili, samo napišite:”Stvarno mi je bilo zabavno s tobom sinoć”.

Upravo sam pomislio na tebe

Morate da budete oprezni koliko ćete biti opušteni s ovakvom vrstom sadržaja poruke. Ako preterate, rizikujete da zvučite pomalo jezivo.

Ako se njena osećanja ne poklapaju sto posto s vašim, onda će joj biti pomalo neprijatno.

Sa druge strane, ako su vam osjećanja istog intenziteta, ovaj tip poruke će je poputno pomjeriti. Na ovaj način ćete joj pokazati koliko zapravo mislite na nju u toku dana i da ste dovoljno senzitivni  i hrabri da joj to i kažete.

Ovo je ono što te čini posebnom

Ako postoji jedna stvar koju žene vole, osim dijamanata i parfema, onda je to kompliment. Stoga, ako postoji neki aspekt njene ličnosti koji vas posebno oduševljava, nemojte da se plašite da joj to i kažete. Zapravo, trebalo bi da budete više uplašeni oko toga šta ne treba da kažete.

Spontana poruka o tome koliko je lijepa ili način na koji se obukla će joj mnogo značiit i još više je zainteresovati.

Nedostaješ mi

Ne preporučujemo vam ovu poruku ako ste u ranom periodu veze, ali ako ste već duže vremena zajedno, onda je prirodno da vam nedostaje kada se razdvojeni, a ako je to zaista tako, nećete je povrediti ako joj to i kažete.

Ona želi da zna da žudite za njom, jer će se tako osjetiti posebnom, a vi to svakako i želite.

Volim te

Kada dođete do tog stadijuma, vaša devojka će želeti da zna i da čuje da je volite.

Nemojte da preterujete s tim porukama, jer je efektnije ako joj osećanja izrazite uživo, ali ako joj pošaljete poruku u toku napornog poslovnog dana, naravno da ćete joj izmamiti osmeh na lice.

Kako ti je prošao dan?

Kada je pitate kako je provela dan, to znači da vam je zaista i stalo.

Žao mi je

Naravno da je normalno da se ponekada sporečkate, ali je takođe važno da kažete i da joj priznate kada ste pogriješili i da joj kažete da vam je žao.

(menshealth.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milijana

31.01.2019 20:17

Sve je u ličnom kontaktu a ovo nema veze sa vezom. Bajke za laku noc.

ODGOVORITE
Name

Mikiii

31.01.2019 20:38

Nemoj tako. Bitna je paznja.

Name

Mani Poruka

31.01.2019 20:51

Ljubav bez seksa je isto kao cevapi bez luka.

ODGOVORITE