Стефан Живојиновић имао саобраћајну несрећу

Због лоших временских услова и снега на коловозу, Стефан Живојиновић је прошле недеље проклизао са пута враћајући се са Копаоника.

Забава 12.01.2019 | 13:49
Стефан Живојиновић имао саобраћајну несрећу
Због лоших временских услова и снега на коловозу, Стефан Живојиновић је прошле недеље проклизао са пута враћајући се са Копаоника.

- Стефан је добар возач и има јак мерцедес, али је Копаоник тих дана био затрпан, људи су једва могли и џипом да прођу. Кренуо је сам, дан раније док његов брат Виктор остао да преноћи на Копу са пријатељима. Иако су му сви говорили да крене ујутру, он није желео јер је имао заказану емисију у којој је требао да промовише песму - прича извор близак Стефану и објашњава шта се десило на путу до Београда:

- Возио је полако, али га је лед избацио у кривини и он је проклизао с пута. Срећа па се није повредио. Ни кола нису нешто оштећена. Има мало огреботина, али то је безначајно, с обзиром на то шта је могло да се деси. Мало се смрзао док су дошли да га извуку, али пошто је све било у реду наставио је пут. Иначе ни Стефан ни Виктор ништа нису хтели да кажу мајци и оцу како се не би нервирали , тим више што им је Брена рекла да не иду на Копаоник јер се спрема невреме, а они је нису послушали.

Одмах по повратку са планине Стефан је отпутовао с мајком на заједничку турнеју у Аустралији.

Први концерт заказан је за 18. а последњи за 26. јануар. Породица Живојиновић планира да продужи боравак у Сиднеју, а већ у фебруару путују за Бора Бору.

Новости
фото:интенет

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

РАСПУЦХИН

13.01.2019 09:22

Док сиротиња крепава од глади и у тишини нама су вијест "удеси" старлета и "старлетана" који не знају шта ће од пара и бахатости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

13.01.2019 09:33

Народ теско саставља крај са крајем,а он,види чуда мало огребао мерцедеса,при томе била му зима док је чекао да га извуку и то ,што је јако битно при повратку са Копаоника ,а жури у Аустралију са мамом кафанском опајда...!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИСЕРКА ФРАНЦЕТИЦ

13.01.2019 10:48

СТА ЦЕ МУ МЕРЦЕДЕС ПРОДАЦУ МУ ЈА ДЕСПОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никифоровиц

13.01.2019 13:32

Цуј "Има јаког Мерцедеса"Какве везе има јацина по снијегу.Предност је искуство и прилагодити брзину временским увјетима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кузан

13.01.2019 13:33

Јаооо,мама се сигурно много потресла.Сад це морати да лети за Америку да се смири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.01.2019 08:57

Неможе се она "узбуђавати"јер је сва од пластике!

Name

Фахретин Мали

13.01.2019 18:46

Љепота, да немозе љепсе, овакви обицно некога прегазе на смрт, ипак се за све добро заврсило.

ОДГОВОРИТЕ