Stefan Živojinović imao saobraćajnu nesreću

Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu, Stefan Živojinović je prošle nedelje proklizao sa puta vraćajući se sa Kopaonika.

  • Magazin
  • Zabava


Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu, Stefan Živojinović je prošle nedelje proklizao sa puta vraćajući se sa Kopaonika.

- Stefan je dobar vozač i ima jak mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva mogli i džipom da prođu. Krenuo je sam, dan ranije dok njegov brat Viktor ostao da prenoći na Kopu sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želeo jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebao da promoviše pesmu - priča izvor blizak Stefanu i objašnjava šta se desilo na putu do Beograda:

- Vozio je polako, ali ga je led izbacio u krivini i on je proklizao s puta. Sreća pa se nije povredio. Ni kola nisu nešto oštećena. Ima malo ogrebotina, ali to je beznačajno, s obzirom na to šta je moglo da se desi. Malo se smrzao dok su došli da ga izvuku, ali pošto je sve bilo u redu nastavio je put. Inače ni Stefan ni Viktor ništa nisu hteli da kažu majci i ocu kako se ne bi nervirali , tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik jer se sprema nevreme, a oni je nisu poslušali.

Odmah po povratku sa planine Stefan je otputovao s majkom na zajedničku turneju u Australiji.

Prvi koncert zakazan je za 18. a poslednji za 26. januar. Porodica Živojinović planira da produži boravak u Sidneju, a već u februaru putuju za Bora Boru.

Novosti
foto:intenet

KOMENTARI7
POŠALJITE PORUKU

RASPUCHIN

13.01.2019 10:22

Док сиротиња крепава од глади и у тишини нама су вијест "удеси" старлета и "старлетана" који не знају шта ће од пара и бахатости.

Da

13.01.2019 10:33

Narod tesko sastavlja kraj sa krajem,a on,vidi čuda malo ogrebao mercedesa,pri tome bila mu zima dok je čekao da ga izvuku i to ,što je jako bitno pri povratku sa Kopaonika ,a žuri u Australiju sa mamom kafanskom opajda...!!!

BISERKA FRANCETIC

13.01.2019 11:48

STA CE MU MERCEDES PRODACU MU JA DESPOTA

Nikiforovic

13.01.2019 14:32

Cuj "Ima jakog Mercedesa"Kakve veze ima jacina po snijegu.Prednost je iskustvo i prilagoditi brzinu vremenskim uvjetima.

Kuzan

13.01.2019 14:33

Jaooo,mama se sigurno mnogo potresla.Sad ce morati da leti za Ameriku da se smiri.

Nemože se ona "uzbuđavati"jer je sva od plastike!

Re

14.01.2019 09:57

Fahretin Mali

13.01.2019 19:46

Ljepota, da nemoze ljepse, ovakvi obicno nekoga pregaze na smrt, ipak se za sve dobro zavrsilo.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.