Stefan Živojinović imao saobraćajnu nesreću

Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu, Stefan Živojinović je prošle nedelje proklizao sa puta vraćajući se sa Kopaonika.

Zabava 12.01.2019 | 13:49
Stefan Živojinović imao saobraćajnu nesreću
Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu, Stefan Živojinović je prošle nedelje proklizao sa puta vraćajući se sa Kopaonika.

- Stefan je dobar vozač i ima jak mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva mogli i džipom da prođu. Krenuo je sam, dan ranije dok njegov brat Viktor ostao da prenoći na Kopu sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želeo jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebao da promoviše pesmu - priča izvor blizak Stefanu i objašnjava šta se desilo na putu do Beograda:

- Vozio je polako, ali ga je led izbacio u krivini i on je proklizao s puta. Sreća pa se nije povredio. Ni kola nisu nešto oštećena. Ima malo ogrebotina, ali to je beznačajno, s obzirom na to šta je moglo da se desi. Malo se smrzao dok su došli da ga izvuku, ali pošto je sve bilo u redu nastavio je put. Inače ni Stefan ni Viktor ništa nisu hteli da kažu majci i ocu kako se ne bi nervirali , tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik jer se sprema nevreme, a oni je nisu poslušali.

Odmah po povratku sa planine Stefan je otputovao s majkom na zajedničku turneju u Australiji.

Prvi koncert zakazan je za 18. a poslednji za 26. januar. Porodica Živojinović planira da produži boravak u Sidneju, a već u februaru putuju za Bora Boru.

Novosti
foto:intenet

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

RASPUCHIN

13.01.2019 09:22

Док сиротиња крепава од глади и у тишини нама су вијест "удеси" старлета и "старлетана" који не знају шта ће од пара и бахатости.

ODGOVORITE
Name

Da

13.01.2019 09:33

Narod tesko sastavlja kraj sa krajem,a on,vidi čuda malo ogrebao mercedesa,pri tome bila mu zima dok je čekao da ga izvuku i to ,što je jako bitno pri povratku sa Kopaonika ,a žuri u Australiju sa mamom kafanskom opajda...!!!

ODGOVORITE
Name

BISERKA FRANCETIC

13.01.2019 10:48

STA CE MU MERCEDES PRODACU MU JA DESPOTA

ODGOVORITE
Name

Nikiforovic

13.01.2019 13:32

Cuj "Ima jakog Mercedesa"Kakve veze ima jacina po snijegu.Prednost je iskustvo i prilagoditi brzinu vremenskim uvjetima.

ODGOVORITE
Name

Kuzan

13.01.2019 13:33

Jaooo,mama se sigurno mnogo potresla.Sad ce morati da leti za Ameriku da se smiri.

ODGOVORITE
Name

Re

14.01.2019 08:57

Nemože se ona "uzbuđavati"jer je sva od plastike!

Name

Fahretin Mali

13.01.2019 18:46

Ljepota, da nemoze ljepse, ovakvi obicno nekoga pregaze na smrt, ipak se za sve dobro zavrsilo.

ODGOVORITE