За ове звијезде кажу да нису добре у кревету

Ове звезде нашле су се на “удару” бивших партнера који су их у јавности раскринкали као лоше љубавнике.

Забава 05.01.2019 | 12:04
За ове звијезде кажу да нису добре у кревету
СЛАВНЕ особе свим силама покушавају свој љубавни живот да задрже за себе, али то им ретко кад успева. Ове звезде нашле су се на “удару” бивших партнера који су их у јавности раскринкали као лоше љубавнике.
Хју Хефнер

Медијски могул је познат по својим Плејбој журкама које се одржавају у његовој вили, на којима упознаје и заносне зечице, попут Кристал Харис, која му је била и супруга. Ипак, у почетку Кристал није била задовољна Хефнеровим сексуалним умећем. У интервјуу са Хауардом Стерном, Кристал је признала да им је “секс трајао две секунде“ те да су јако ретко било интимни. Такође је открила да је Хју несигуран у своје тело те да никада не скида одећу. "Никада га нисам видела голог", рекла је она.

Парис Хилтон

Ник Картер, бивши члан бенда Бекстрит бојс, кратко време је био у вези с Парис Хилтон, а једном приликом је открио да је био врло разочаран. "Била је пијана и колико сам ја видео, није волела секс. Ослањала се на дроге и алкохол како би себи подигла самопоуздање и често је била толико 'убијена' да није могла ништа ни да ради". Осим Ника, многи су коментарисали њен приватни снимак на ком изгледа “незаинтересовано и јадно”.

Анђелина Џоли

Својевремено су је називали најлепшом женом на свету, али Били Боб Тортон, њен бивши партнер, је изјавио: "Каткад с моделима и глумицама, најсекси особама на свету, може бити као да... кауч". Такође, глумац је једном рекао да је Анђелина врло досадна, што је тешко веровати, с обзиром на њену познату љубав према ножевима, ланцима и бичевима.

Чарли Шин

Иако је познат као женскарош, Чарли Шин је лош и себичан љубавник. Барем тако тврди његова бивша жена Дениз Ричардс. Она тврди да је Чарли увек био фокусиран на то да задовољи своје потребе, док би њене занемаривао те да би, током секса, гледао порниће. Чарли је имао 'авантуре' и с порно-звездама, од којих неке тврде да је одличан љубавник.

Расел Бренд

Сам Расел Бренд се, у “дивљим данима”, хвалио бројним аферама са славним женама и лудим сексуалним авантурама. Но, једна од његових партнерки, Џорџина Бејли је изјавила да је Бранд био право разочарање у кревету. Наиме, за време секса се драо 'Qуé?', по чему је познат Џорџинин деда, глумац Ендру Сач. То је испричала да би му се осветила за то што је он на радију у сред програма, звао њеног деду и рекао му да је имао секс с његовом унуком.

Тајгер Вудс

Голфер, познат по томе што је своју супругу преварио мали милион пута са различитим женама, је такође био разочарање у кревету, открива двадесетчетворогодишња конобарица Џејми Грубс, с којом се виђао две године.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар